تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مجله دلتا

مجله دلتا

همه چیز در مورد همه چیز

شرایط طلاق از طرف زن

زن می‌تواند درخواست طلاق بدهد اما برای این کار نیاز به داشتن دلیل یا دلایلی دارد که بتواند آن‌ها را نزد قاضی دادگاه خانواده رسیدگی کننده به پرونده به اثبات برساند.

شرایط دادخواست طلاق از طرف زن

شاید یکی از سخت‌ترین پرونده‌های حقوقی در دعاوی خانوادگی طلاق از طرف زن باشد چرا که بر اساس قانون حق طلاق به مرد اختصاص دارد. بنابراین، تحقق این امر و نیز ارائه دلایل قانع کننده به دادگاه برای به نتیجه رساندن پرونده کمی دشوار است. در این نوشتار از مجله دلتا به بررسی شرایط طلاق از طرف زن می‌پردازیم.

شرایط طلاق از طرف زن

زمانی که زن در زندگی دچار سختی و مشقت فراوان بشود و دیگر ادامه زندگی برای او دشوار و غیر قابل تحمل باشد می‌تواند از دادگاه درخواست طلاق و جدایی کند. شرایطی که زن هنگام درخواست طلاق می‌تواند به آن اشاره کند تا دلیل برای جدایی و طلاق محسوب شود عبارت است از:

عسر و حرج

عسر و حرج به معنای مشقت و سختی فراوان زن است که ادامه زندگی برای زن را غیر ممکن کرده است؛ در ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی به عسر و حرج اشاره شده است و این که عسر و حرج مصادیق مختلفی دارد که بسته به نظر قاضی رسیدگی کننده به پرونده و با اثبات کردن آن می‌تواند دلیلی برای جدایی و قبول درخواست طلاق از طرف زن باشد.

شرایط دادخواست طلاق از طرف زن

غیبت شوهر

غیبت شوهر به مدت چهار سال متوالی، هنگامی که شوهر ۴ سال متوالی غیبت داشته باشد و در خانواده حضور نداشته باشد مطابق با ماده ۱۰۲۹ قانون مدنی که در آن بیان شده است هرگاه شخصی چهار سال تمام غایب مفقودالاثر باشد، زن او می‌تواند تقاضای طلاق کند و در این صورت با رعایت ماده ۱۰۲۳ حاکم او را طلاق می‌دهد.

حق طلاق

اگر مرد کلا حق طلاق را غیر مشروط به صورت وکالت بلاعزل و وکیل در توکیل به زن واگذار کند؛ در این صورت زن بدون داشتن دلیل می‌تواند هر موقع خواست خود را مطلقه کند.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر، مطلب طلاق از طرف مرد به چه صورت است؟ را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

با ازدواج مجدد زن مهریه قطع می‌شود؟

طلاق از طرف زن به چه صورت است؟

در صورت عدم تمکین زن می‌توان طلاق گرفت؟

 

با مجله حقوقی دلتا همراه باشید

موضوع :
برچسب ها : مجله دلتا,مجله حقوقی,طلاق,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 28 بهمن 1399ساعت 17:21 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 48 | |

نفقه به زن شاغل تعلق می‌گیرد؟

در پرداخت نفقه به زن تفاوتی میان زنان شاغل و زنان غیرشاغل وجود ندارد.

نفقه زن شاغل

عقد نکاح سبب به وجود آمدن آثاری در روابط میان زوجین می‌شود. یکی از این تکالیف لزوم پرداخت نفقه به زن است. انجام این تکلیف از سوی مرد به اندازه‌ای مهم است که در قانون ضمانت اجرای عدم پرداخت نفقه مشخص شده است و در صورت ترک انفاق از سوی مرد ممکن است به مجازات حبس محکوم شود. در این نوشتار از مجله دلتا به بررسی تعلق نفقه به زن شاغل می‌پردازیم.

نفقه زن شاغل

یکی از مزایای نفقه زن آن است که پرداخت نفقه به وی مشروط به فقر زن نیست. حتی اگر زن شاغل، یا دارای اموال بوده و قادر به تامین نیازهای خود باشد، باز هم پرداخت نفقه زن بنا به قانون بر عهده شوهر است. در پرداخت نفقه به زن، تفاوتی میان زنان شاغل و زنان غیر شاغل نیز وجود ندارد. بر اساس قانون در صورت تمکین زن، مرد موظف به پرداخت نفقه به همسر خود می‌شود، حتی اگر زن کارمند و درآمد خوبی هم داشته باشد، شوهر نمی‌تواند از پرداخت نفقه به همسرش شانه خالی کند. اما پرداخت نفقه به فرزند اینگونه نیست، شرط پرداخت نفقه به فرزندان این است که فرزند صاحب مال کافی نباشند و نتوانند به واسطه اشتغال به کاری نفقه خود را تامین کنند. اگر فرزندان خودشان صاحب دارایی باشند و بتوانند کار کنند و صاحب درآمد باشند، پرداخت نفقه به آن‌ها بر پدر ضروری نیست.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب محروم کردن از ارث،قانونی یا غیر قانونی؟ را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

چه زمانی زن می‌تواند جدا از شوهر خود زندگی کند؟

نفقه دختر در دوران عقد

در صورت عدم تمکین زن می‌توان طلاق گرفت؟

در زمان بخشش مهریه به چه نکاتی باید توجه کرد؟

 

با مجله حقوقی دلتا همراه باشید

موضوع :
برچسب ها : مجله دلتا,مجله حقوقی,نفقه,شاغل,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 28 بهمن 1399ساعت 17:06 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 47 | |

با ازدواج مجدد زن مهریه قطع می‌شود؟

یکی از مهم‌ترین حقوقی که به موجب شرع و قانون به زن تعلق می‌گیرد مهریه‌ای است که به سبب عقد نکاح میان زن و مرد تعیین می‌شود.

تکلیف مهریه با ازدواج مجدد

مهریه عموما در هنگام ازدواج یا طلاق مطرح می‌شود. مهریه حق زن است و می‌تواند در هر شرایط و زمانی آن را از مرد مطالبه کند. در این نوشتار از مجله دلتا به بررسی تکلیف مهریه زن با ازدواج مجدد می‌پردازیم.

تکلیف مهریه زن با ازدواج مجدد

طبق ماده ۲۹ قانون حمایت از خانواده، چنانچه طلاق از هر نوعی که باشد، به درخواست زن یا درخواست مرد و یا توافق طرفین، دادگاه باید تکلیف مهریه را در دادنامه مشخص کند. چنانچه مرد موظف به پرداخت مهریه یا بخشی از آن است، ازدواج مجدد زن مانع دریافت مهریه نخواهد شد. پس تکلیف مهریه زن در صورت ازدواج مجدد مشخص شده است و هیچ مانعی برای دریافت مهریه وجود نخواهد داشت. چنانچه در طلاق توافقی طبق توافق زوجه، نصف مهریه بخشیده شده باشد، مابقی مهریه باید توسط زوج به صورت کامل یا اقساطی پرداخت شود و پس از طلاق و ایام عده، مهریه بعد از ازدواج مجدد زن قطع نخواهد شد. ثبت طلاق نیز تا زمان پرداخت حقوق مالی زوجه، انجام نمی‌پذیرد. در صورتی‌که زوجه رضایت دهد و یا حکم قطعی مبنی بر عدم توانایی مالی زوج و اقساطی کردن مهریه داده شود، طلاق ثبت خواهد شد. اگر زن به ثبت طلاق بدون گرفتن حقوق خود رضایت دهد، پس از آن می‌تواند طبق قانون و از طریق اجرای احکام دادگستری، نسبت به دریافت مهریه خود اقدام کند.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب پس گرفتن طلا بعد از طلاق را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

در زمان بخشش مهریه به چه نکاتی باید توجه کرد؟

در چه مواردی مهریه به زن تعلق نمی‌گیرد؟

به زن خیانتکار مهریه تعلق می‌گیرد؟

 

با مجله حقوقی دلتا همراه باشید

موضوع :
برچسب ها : مجله دلتا,مجله حقوقی,مهریه,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 28 بهمن 1399ساعت 16:58 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 46 | |

پرداخت دیه در تصادفات رانندگی

دیه به معنای جبران خسارت مالی در مقابل صدمه‌ وارد شده به فرد است.

پرداخت دیه در تصادف رانندگی

در پرداخت خسارت ناشی از تصادفات رانندگی با دو مبحث پرداخت خسارت‌ بدنی و پرداخت دیه مواجه هستیم. در این نوشتار از مجله دلتا به بررسی پرداخت دیه در تصادف رانندگی می‌پردازیم.

قوانین پرداخت دیه در تصادف منجر به جراحت

ماده ۱۶ قانون اصلاح بیمه اجباری مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه بیان‌گر آن است که اگر در تصادفات رانندگی که تنها موجب آسیب دیدگی شده اما شخصی فوت نکرده است، صندوق تامین خسارت‌های بدنی یا بیمه‌‎‌کننده وسیله نقلیه‌ فرد مقصر باید بعد از دریافت کردن گزارش کارشناسی راهنمایی و رانندگی یا گزارش پزشک قانونی (تنها در صورت لزوم) حداقل پنجاه درصد از دیه تقریب‌ زده را به شخص ثالث مورد خسارت بپردازد.

پرداخت دیه در تصادف رانندگی

قوانین پرداخت دیه در تصادف رانندگی منجر به فوت

تصادفاتی که متاسفانه به مرگ منتهی می‌شوند دو جنبه عمومی و خصوصی دارند که جنبه عمومی مجازات حبس کشیدن یا مجازات به شکل نقدی است. مجازات خصوصی آن پرداخت دیه و در صورتی‌که اولیای دم درخواست مطالبه کنند قابل اجرا و پرداخت است.

  • مطابق قانون مجازات اسلامی ماده ۷۱۴ هرگاه بی‌احتیاطی یا نداشتن مهارت کافی راننده برای هر وسیله‌ نقلیه‌ای به قتل غیرعمد منتهی شود فرد به شش ماه تا سه سال حبس و علاوه بر آن پرداخت دیه (در شرایطی که اولیا دم درخواست کنند) محکوم می‌‌شود.
  • تصادفات رانندگی منجر به قتل، قتل به صورت غیرعمدی محسوب شده و مقصر ضامن پرداخت دیه به صورت تمام و کمال است.
  • شرکت‌های بیمه طبق بیمه‌نامه متعلق به فرد مسئولیت پرداخت دیه را بر عهده دارند، با این حال این خسارات باید در حکم دادگاه قید شده باشد، چون در غیر این صورت اداره بیمه خود را موظف به پرداخت نمی‌داند.
  • برای حالتی که هزینه‌ها مازاد بر دیه هستند برای مثال هزینه بیمارستان با این که بین دادگاه‌ها اختلاف رویه وجود دارد، ولی این هزینه‌ها مازاد بر دیه قابل مطالبه بوده و فرد زیان‌دیده می‌تواند با تسلیم دادخواست حقوقی، این هزینه‌ها را از مقصر درخواست کند.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب قتل در تصادفات رانندگی چه مجازاتی دارد؟ را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

مجازات توهین به کارمند دولت

تهیه جهیزیه بر عهده زن است یا شوهر؟

بخشی از مهریه را می‌توان بخشید؟

 

با مجله حقوقی دلتا همراه باشید

موضوع :
برچسب ها : مجله دلتا,مجله حقوقی,دیه,تصادف,رانندگی ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 28 بهمن 1399ساعت 16:50 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 33 | |

در صورت عدم تمکین زن می‌توان طلاق گرفت؟

زن در مقابل مرد بایستی به وظایفی که شرعا و قانونا بعد از خواندن صیغه عقد بر عهده‌اش قرار گرفته عمل کند که تحت عنوان تمکین عام و خاص نامیده می‌شود.

طلاق در صورت تمکین نکردن زن

قانون کشورمان به هر یک از زوجین برای طلاق اختیاراتی را اعطا کرده است تا بتوانند اقدام بر جدایی کرده و مسیر زندگی خود را از همسر خود جدا کنند. در این نوشتار از مجله دلتا به بررسی طلاق در صورت تمکین نکردن زن می‌پردازیم.

طلاق در صورت تمکین نکردن زن

اگر زن تمکین نکند عواقبی برای او در پی خواهد داشت که یکی از آن عواقب یا ضمانت‌اجراها این است که مرد می‌تواند با اثبات عدم تمکین زن از دادگاه رسیدگی کننده به این موضوع درخواست طلاق کند که در این صورت ملزم به پرداخت نفقه و شرط تنصیف اموال مرد به زن نخواهد بود. اثبات عدم تمکین زن توسط مرد به دادگاه کار سختی است مگر این که:

  • خود زن در دادگاه به مواردی که باعث عدم تمکین است اقرار کند.
  • قاضی دادگاه با توجه به قرائن و شواهد و اظهارات طرفین در دادگاه علم به عدم تمکین از جانب زن پیدا کند.

مقدمات طلاق با عدم تمکین زن

اگر زن مرتکب عدم تمکین و نشوز شده باشد عواقبی برای او دارد که شامل موارد زیر است:

  • مرد می‌تواند با اثبات عدم تمکین زن به دادگاه خانواده رسیدگی کننده به این دعوا درخواست ازدواج مجدد کند.
  • مرد می‌تواند به دلیل عدم تمکین زن از پرداخت نفقه به زن خودداری کند که برای عدم پرداخت نفقه هم نشوز و عدم تمکین زن باید در دادگاه خانواده ثابت شده باشد.
  • مرد می‌تواند با اثبات عدم تمکین زن از دادگاه خانواده رسیدگی کننده به این دعوا درخواست طلاق زن را بکند.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب در چه مواردی زن حق طلاق دارد؟ را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

چه زمانی زن می‌تواند جدا از شوهر خود زندگی کند؟

نفقه دختر در دوران عقد

در زمان بخشش مهریه به چه نکاتی باید توجه کرد؟

نحوه اثبات عدم تمکین زن

 

با مجله حقوقی دلتا همراه باشید

موضوع :
برچسب ها : مجله دلتا,مجله حقوقی,تمکین,طلاق,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 28 بهمن 1399ساعت 16:30 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 40 | |

حقوق متوفی به چه کسانی می‌رسد؟

در صورت فوت بیمه‌ شده‌ای که بین ده تا بیست سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته ‌باشد به بازماندگان وی به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه بدون الزام به رعایت ماده (۱۱۱) قانون تامین اجتماعی و به نسبت سهام مقرر در ماده (۸۳) همان قانون مستمری پرداخت می‌شود.

حقوق متوفی

بعد از فوت اشخاص، در صورتی‌که متوفی دارای حقوق مستمری باشد، وراث ایشان می‌توانند از حقوق مستمری و بازنشستگی او استفاده کنند. در این نوشتار از مجله دلتا به بررسی دریافت حقوق متوفی می‌پردازیم.

شرایط دریافت حقوق متوفی

بازماندگان‌ متوفی دارای شرایط‌ بیمه‌ شده‌ متوفی‌، در یکی‌ از حالات‌ زیر مستمری‌ بازماندگان‌ را دریافت‌ خواهند کرد:

  • در صورتی که متوفی، بازنشسته و دارای بیمه باشد، بازماندگان حقوق مستمری او را به ارث خواهند برد.
  • در صورتی که فردی که بیمه شده است، مستمری بگیر از کارافتاده باشد.
  • در صورت‌ فوت‌ بیمه ‌شده‌ای‌ که‌ در ده‌ سال‌ آخر زندگی خود حداقل‌ حق‌ بیمه‌ یک سال‌ کار را در آخرین‌ سال‌ زندگی خود پرداخت کرده باشد.
  • در صورت فوت بیمه‌ شده‌ای که در ده سال آخر حیات خود حداقل حق بیمه یک سال کار، مشروط بر اینکه ظرف آخرین سال حیات، حق بیمه ۹۰ روز کار را پرداخت کرده باشد.

بیمه‌شده‌ای که از تاریخ تصویب این قانون به بعد فوت می‌شود چنانچه سابقه پرداخت حق بیمه او از یک سال تا ده سال باشد به بازماندگان وی در ازا هر سال سابقه پرداخت حق‌ بیمه غرامت مقطوعی معادل یک ماه حداقل دستمزد کارگر عادی در زمان فوت به طور یک جا و به نسبت سهام مقرر در ماده(۸۳) قانون تامین اجتماعی پرداخت می‌شود.

حقوق متوفی

کدام بازماندگان می‌توانند حقوق مستمری از مرد دریافت کنند؟

  • زوجه دائم بیمه‌شده‌ متوفی‌، زمانی‌که شوهر اختیار نکرده‌ است‌.
  • همسران بیمه‌شده متوفی که شوهر اختیار کرده‌اند (عقد دائم) در صورت فوت شوهر دوم، توسط تامین اجتماعی مجددا به آن‌ها مستمری پرداخت خواهد شد.
  • فرزندان‌ متوفی‌ در صورتی‌ که‌ سن‌ آنان‌ کمتر از هجده‌ سال‌ تمام‌ باشد و یا منحصرا به‌ تحصیل‌ اشتغال‌ داشته‌ باشند یا به‌ علت‌ بیماری‌ یا نقص‌ عضو طبق‌ گواهی‌ کمیسیون‌ پزشکی‌ موضوع‌ ماده‌ ۹۱ این‌ قانون‌ قادر به‌ کار نباشند.

از تاریخ تصویب این قانون، حقوق وظیفه و مستمری موضوع تبصره ۲ ماده واحده قانون اجازه پرداخت وظیفه و مستمری وراث کارمندان مصوب آذر ماه ۱۳۳۸ در مورد ورثه پسر تا پایان بیست سالگی و چنانچه به موجب مدارک مثبته در یکی از دانشگاه‌ها یا موسسات آموزشی رسمی عالی مشغول تحصیل باشند تا پایان بیست و پنج سالگی قابل پرداخت خواهد بود.

پدر و مادر متوفی‌ در صورتی‌ که‌ اولاً تحت‌ تکفل او بوده و‌ ثانیاً سن‌ پدر از شصت‌ سال‌ و سن‌ مادر از پنجاه‌ و پنج‌ سال‌ تجاوز کرده‌ باشد و یا آنکه‌ به‌ تشخیص‌ کمیسیون‌ پزشکی‌ موضوع‌ ماده‌ ۹۱ این‌ قانون‌ از کار افتاده‌ باشند و در هرحال‌ مستمری‌ از سازمان‌ دریافت‌ ندارند، می‌توانند از این مستمری استفاده کنند.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب وصیت‌نامه و هر آنچه باید درباره آن بدانید را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

تقسیم ارث خانه به چه صورت انجام می‌شود؟

چه مواردی باعث محروم شدن فرد از ارث می‌شود؟

ارث فرد مجرد به چه کسی می‌رسد؟

 

با مجله حقوقی دلتا همراه باشید

موضوع :
برچسب ها : مجله دلتا,مجله حقوقی,حقوق متوفی ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 28 بهمن 1399ساعت 16:16 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 57 | |

با ازدواج مجدد مادر حضانت فرزند از او سلب می‌شود؟

بر اساس قانون تحت شرایط خاصی حضانت فرزند از مادر به پدر می‌رسد.

حضانت فرزند

در قانون حضانت و نگهداری طفل حق و تکلیف قانونی پدر و مادر است؛ اما در صورت طلاق مسئله حضانت با یکی از والدین مطرح می‌‎شود. در این نوشتار از مجله دلتا به بررسی موضوع حضانت فرزند در صورت ازدواج مادر می‌پردازیم.

حضانت فرزند در صورت ازدواج مادر

به استناد ماده ۱۱۷۰ قانون مدنی در صورتی‌ که مادر ازدواج کند، حضانت فرزند با پدر است. در این ماده آمده اگر مادر در مدتی که حضانت طفل را به عهده دارد مبتلا به جنون شود یا با فرد دیگری ازدواج کند، حق حضانت با پدر خواهد بود، البته تحت شرایط خاصی هم حضانت با مادر خواهد بود.

ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی می‌گوید هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی یا تربیت اخلاقی طفل در‌ معرض خطر باشد، محکمه می‌تواند به تقاضای اقربای طفل (نزدیکان) یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضایی هر تصمیمی را که برای حضانت طفل‌ مقتضی بداند، اتخاذ کند.

حضانت فرزند

اعتیاد زیان‌آور به الکل، مواد مخدر و قمار، اشتهار به فساد اخلاقی و فحشا، ابتلا به بیماری‌های روانی با تشخیص پزشکی قانونی، سوءاستفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشا، تکدی‌گری و قاچاق، تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف از مصادیق عدم مواظبت و یا انحطاط اخلاقی هر یک از والدین است.

حال در صورتی که پدر بنا به شرایط فوق صلاحیت نداشته باشد، حضانت با مادر خواهد ماند.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر بعد از عقد می‌توان مهریه را تغییر داد؟ را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

در چه مواردی زن مجاز به عدم تمکین است؟

زنانی که عده طلاق ندارند

شرط نصف شدن اموال پس از طلاق

تکلیف جهیزیه پس از طلاق

 

با مجله حقوقی دلتا همراه باشید

موضوع :
برچسب ها : مجله دلتا,مجله حقوقی,ازدواج مجدد,حضانت,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 28 بهمن 1399ساعت 16:04 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 43 | |

دکوراسیون سنتی، خلاقیت در خانه

هر شخصی سعی می‌کند دکوراسیون منزل خود  را به سبکی که دوست دارد طراحی کند. در این میان بهره‌گیری از نکات معماری  سنتی ایران در دکوراسیون داخلی طرفداران خاص خود را دارد.

دکوراسیون داخلی سنتی

دکوراسیون سنتی زمانی ایجاد می‌شود که برای طراحی دکور و چیدمان منزل از  قابلیت‌ها و المان‌های طراحی و چیدمان گذشتگان استفاده کنید. این نوع  دکوراسیون یک نوستالژی زنده است که علاوه بر ایجاد فضایی زیبا، باعث می‌شود  حال و هوای گذشتگان در فضای منزل احیا شود. در ادامه مجله دلتا با روش‌های چیدمان سنتی ایرانی آشنا می‌شوید.

استفاده از وسایل چوبی و عتیقه

یکی از ایده‌های ایجاد دکور سنتی استفاده از چوب، وسایل قدیمی و عتیقه  است. انتخاب دقیق هر کدام از وسایل می‌تواند بیننده را به خاطرات خاص گذشته  ببرد. معمولا تم رنگی به کار گرفته شده برای طراحی سنتی رنگ زرشکی به  همراه قهوه‌ای چوب است.

استفاده از دکوراسیون سنتی بدون مبل

از دیگر ایده‌های طراحی دکوراسیون به سبک سنتی ایجاد نشیمن زمینی است.  استفاده از این ایده در طراحی دکوراسیون داخلی پذیرایی ایرانی فراوان  استفاده می‌شود. برای این کار از کوسن‌های بزرگ و پشتی با طرح ایرانی  استفاده می‌شود. شاید بد نباشد بدانید که رنگ اصلی فضای دکوراسیون سنتی  قرمز است. رنگ قرمز نماد اصالت و طراحی سنتی است.

دکوراسیون داخلی سنتی

استفاده از صنایع‌دستی

یکی از ایده‌های طراحی دکوراسیون سنتی استفاده از صنایع‌دستی به عنوان  رو دیواری و زیراندازهای دستبافت است. برای رسیدن به دکوراسیون دلخواه خود  احتیاجی به صرف هزینه‌های بالا نخواهید داشت. طراحی سنتی از دیدگاه برخی  افراد استفاده از تخت و مبلمان چوبی به همراه کوسن‌های رنگی است. اما از  دید افراد دیگر طراحی سنتی استفاده از صنایع‌دستی مختلف است.

رنگ در دکوراسیون سنتی

رنگ غالب در دکوراسیون ایرانی، رنگ فیروزه ای، زرشکی، قهوه ای و سبز  یشمی است. این رنگ‌ها به عنوان مکمل یکدیگر ترکیب رنگ فوق العاده‌ای را در  فضا ایجاد خواهند کرد. البته بهتر است از رنگ‌های زرشکی و قهوه‌ای در  مبلمان و فرش استفاده شود. برای ایجاد تضاد در دکوراسیون سنتی، می‌توان  پرنده‌های سفالی به رنگ آبی فیروزه‌ای را به کار برد.

استفاده از کرسی

از دیگر پیشنهادات برای این سبک طراحی داخلی استفاده از کرسی است. می‌توان گفت حس نوستالژی دوران کودکی را زنده خواهد کرد. استفاده از گرمای وصف نشدنی کرسی در سرمای زمستان یک ایده عالی محسوب می‌شود.

پیشنهاد مطالعه: برای انتخاب فرش مناسب خانه به مطلب فرش دستبافت بهتر است یا ماشینی؟ سر بزنید.

همچنین بخوانید:

در چیدمان اتاق کودک به چه نکاتی توجه کنیم؟ 

نکاتی درباره دکوراسیون آشپزخانه کوچک 

رنگ کرم در چیدمان را با چه رنگ‌هایی ست کنیم؟ 

برای اتاق خواب چه رنگی مناسب است؟ 

تغییر دکوراسیون با ترفندهای ساده 

با مجله دکوراسیون دلتا همراه باشید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 27 بهمن 1399ساعت 18:48 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 84 | |

فرش در دکوراسیون داخلی

فرش همواره به عنوان یکی از اساسی‌ترین  اجزای دکوراسیون داخلی درخانه است. بنابراین انتخاب فرش مناسب و همچنین  هماهنگی آن با سایر اجزای دکوراسیون یکی از دغدغه‌های مهم افراد است.

نکات انتخاب فرش مناسب

در طراحی داخلی منازل علاوه بر فاکتورهای اصلی مانند دیوارپوش, کفپوش و نورپردازی از عناصر دکوراتیو متعددی استفاده می‌شود. فرش یکی از عناصر دکوراتیو مهم و ضروری است که در اکثر خانه‌های ایرانی کاربرد دارد. انتخاب فرش مناسب برای خانه کار چندان ساده‌ای نیست و باید موقع انتخاب کمی حساس‌تر عمل کنیم. در این مطلب از مجله دلتا می‌خواهیم به بررسی فرش در دکوراسیون داخلی بپردازیم.

  • استفاده از الگوهای هندسی و طرح های زیبا در فرش‌های‌  دستباف باعث زیبایی هر چه تمام این فرش‌ها شده است. فرش‌های دستباف را  می‌توان در هر فضایی از خانه پهن نمود. این فرش‌ها‌ با هر نوع دکوراسیون  داخلی هماهنگ می‌شوند و دکوراسیونی گرم و صمیمی در خانه ایجاد می‌کنند.
  • ارزش هنری فرش‌های دستباف و قیمت آنها نسبت به  فرش‌هایی که با ماشین بافته می‌شوند بالاتر است. پرزهای این نوع فرش‌ها  انعطاف پذیر و درخشان هستند و تمیز کردن آنها آسان است. فرش دستباف در اثر  نور, شست و شو و استفاده مدام زیبایی خود را از دست نداده و روز به روز  ارزش هنری و ماندگاری آن بالا میرود.

 نکات انتخاب فرش مناسب

  • الیاف مصنوعی با کیفیت بالا گزینه‌ای مناسب برای بافت  فرش هستند اما طراحان فرش‌های دستباف مواد طبیعی را پیشنهاد  می‌دهند.امروزه استفاده از رنگ‌های خنثی مانند خاکستری و بژ که جزء رنگ‌های  کلاسیک محسوب می‌شوند در بافت فرش رواج یافته و  رنگ‌های روشن مانند سفید و  کرمی نیز طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده‌است.
  • با توجه به اینکه مواد اولیه این نوع فرش‌ها پشم, پنبه و ابریشم است, هیچ نوع الکتریسیته‌ای در اثر راه رفتن بر روی آنها ایجاد نمی‌شود.  این یکی از ویژگی‌های اصلی فرش‌های دستباف است که آن را از سایر فرش‌ها  متمایز نموده‌است.

پیشنهاد مطالعه: برای انتخاب‌های بهتر در دکوراسیون داخلی به مطلب کاغذ دیواری بهتر است یا رنگ آمیزی سر بزنید.

همچنین بخوانید:

فرش ایرانی در خانه‌های مدرن ! 

چیدمان مبل در پذیرایی مستطیل شکل 

راهنمای انتخاب جنس مبلمان؛ پارچه ای یا چرم ؟ 

دکور بالای تخت را دگرگون کنید! 

بهترین جای قرارگیری بوفه در خانه 

با مجله دکوراسیون دلتا همراه باشید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 27 بهمن 1399ساعت 18:41 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 51 | |

چیدمان مبلمان به شکل استادانه

شاید همه ما تصویری کلی از چیدمان  مبلمان نشیمن و پذیرایی در ذهن خود داشته باشیم، اما واقعا نحوه چیدن وسایل  و مبلمان در کنار هم به چه صورتی صحیح است؟

چیدمان مبلمان نشیمن

قطعا شما می‌دانید که برای چیدمان یک فضا فقط یک راه وجود ندارد. اما از  کجا می‌فهمید که کدام راه بهتر است؟ چه اصولی را مبنای کار خود قرار  می‌دهید؟ اگر از یک طراح نظر بخواهید، نکاتی را به شما گوش‌زد می‌کند که در  اثر سال‌ها تجربه متوجه شده است. ما خلاصه‌ای از نکات چیدمان مبلمان نشیمن را در این مطلب با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. همراه مجله دلتا باشید.

اول به وسایلی که دارید، نگاه کنید. مبل‌ها، میز جلو مبلی، تلویزیون،  پیانو، میز ناهارخوری و بسیاری از وسایل دیگر هستند که شما در نشیمن یا  پذیرایی خود استفاده می‌کنید. هر وسیله‌ای باید در جای مناسبی قرار بگیرد.  مثلا میز ناهارخوری شما باید تا حد امکان به آشپزخانه نزدیک باشد. مبل‌ها  را باید طوری قرار دهید که رو به تلویزیون باشد و صد البته تلویزیون باید  پشت به دیوار قرار داشته باشد. اگر وسایل اصلی را اول در جای خود قرار  دهید، بقیه نیز جای خود را پیدا خواهند کرد.

از نقطه کانونی استفاده کنید. شاید بپرسید که نقطه کانونی چیست؟ نقطه  کانونی به نقطه‌ای از فضا گفته می‌شود که چیدمان مبلمان در اطراف آن صورت  می‌گیرد. وجود یک نقطه کانونی می‌تواند شما را از سردرگمی نجات دهد. شما  می‌توانید تلویزیون را در نشیمن خود، نقطه کانونی در نظر بگیرید. بعد از  این که نقطه کانونی را پیدا کردید، بهتر می‌توانید روی چیدن مبلمان حول  آن‌ها تمرکز کنید.

دکوراسیون مبلمان

شاید در دکوراسیون خانه‌های امروزی از تقارن به آن شکلی که در گذشته  وجود داشت، خبری نباشد ولی با این حال، تقارن همیشه مهم بوده و هست، زیرا  به مبلمان و وسایل خانه نظم می‌دهد. تقارن، تعادل می‌آورد و از هرج و مرج و  شلوغی جلوگیری می‌کند. حتی اگر می‌خواهید یک دکوراسیون مدرن داشته باشید،  تقارن را به صورت کلی در نظر بگیرید. به عبارت دیگر، طوری مبلمان را بچینید  که فضا دارای تعادل باشد.

خیلی اوقات، مبلمان نشیمن و وسایل نشیمن و پذیرایی به قدری نزدیک به هم  هستند که نمی‌توان به راحتی از بین آن‌ها رد شد. این ایراد بزرگی است که  باید آن را برطرف کرد. در نظر گرفتن فضای کافی برای رفت و آمد در فضا مهم و  ضروری است. سعی کنید چیدمان را طوری انجام دهید که مبلمان در هیچ قسمتی از  فضا متراکم نشود. خالی بودن یک بخش و شلوغ بودن بخش دیگر، باعث می‌شود در  یک محل آزادانه حرکت کنید و در بخش‌های دیگر دچار مشکل شوید.

پیشنهاد مطالعه : برای مطالعه بیشتر مطلب رنگ‌های مناسب دکوراسیون اتاق‌خواب کدام است؟ را بخوانید.

همچنین بخوانید:

نکاتی درباره دکوراسیون آشپزخانه کوچک 

دکوراسیون چوبی، طبیعت را به خانه بیاوریم! 

ترفندهای چیدمان مبلمان نشیمن 

کارهایی که نباید در دکوراسیون خانه کوچک انجام داد 

چگونه پرده مناسب منزل را انتخاب کنیم؟ 

با مجله دکوراسیون دلتا همراه باشید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 27 بهمن 1399ساعت 18:31 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 39 | |


صفحه قبل 1 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 صفحه بعد