تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مجله دلتا

مجله دلتا

همه چیز در مورد همه چیز

آیا دولت باید مسکن سازی کند؟

یک کارشناس مسکن اعلام کرد: اگر قرار باشد دولت از طریق چاپ پول و استقراض از بانک مرکزی هزینه ساخت مسکن‌های جدید را تامین کند، این موضوع می‌تواند تورم بیش از ۱۰۰ درصدی را به جامعه تحمیل کند.
مسکن مهر

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، درحالی که این روز‌ها تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری به اوج خود رسیده، نامزد‌های مختلف وعده ساخت مسکن در سطح ملی را به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی خود بیان کرده‌اند.

برخی از این کاندیداها وعده مسکن سازی آن هم سالی یک میلیون واحد مسکونی داده‌اند، درحالی که تجربه ساخت مسکن مهر و تورم فراینده ناشی از آن را باید مدنظر قرار داد.

بسیاری از کارشناسان اقتصادی معتقدند وعده و وعید‌هایی که نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری می‌دهند، قابلیت اجرا ندارد. تنها شعار‌های کلیشه‌ای و کلی سر داده می‌شود، در چنین شرایطی ساخت مسکن از سوی دولت با توجه به کسری بودجه عملا ممکن نیست. از سوی دیگر مشخص نیست منابع این طرح‌ها از چه محلی تامین خواهد شد.

تولید انبوه مسکن توسط دولت، ساده انگارانه است

مهدی‌سلطان‌محمدی کارشناس بازار مسکن با اشاره به اینکه تقریباً تمامی نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری وعده مسکن سازی همانند پروژه مسکن مهر را به مردم داده‌اند، گفت: نامزد‌ها از مسکن به عنوان موضوعی یاد می‌کنند که می‌تواند بخش‌های مختلف اقتصادی را حرکت درآورده و باعث ایجاد اشتغال شود.

او گفت: اما این موضوع به نظر می‌رسد ساده‌انگارانه است، اینکه ما فکر کنیم زمین، نیروی کار و مصالح ساختمانی را داریم، بنابراین دولت می‌تواند مسکن به صورت انبوه تولید کند، به اعتقاد بنده فکر بسیار خامی است.

مسکن مهر

پروژه مسکن مهر همچنان نیمه تکمیل

وی افزود: هنوز پروژه مسکن مهر که بیش از ۱۲ سال از آغاز آن می‌گذرد تکمیل نشده و واحد‌های ساخته شده آن نیز مشکلات بسیار فراوانی دارد. حال با چه توجیهی نامزد‌های انتخابات می‌خواهند وعده ساخت مسکن را بدهند، درحالی که هنوز پروژه مسکن مهر بعد از بیش از یک دهه تکمیل نشده است. همچنین دولت روحانی نیز پروژه مسکن ملی را کلید زده و هنوز کار‌های ابتدایی آن انجام نشده، باید مشخص شود، همچنین اینکه نامزد‌ها چطور می‌خواهند پروژه ساخت مسکن در فاز ملی را کلید بزنند.

سلطان‌محمدی با اشاره به اینکه پروژه مسکن مهر با خط اعتباری ۵۰ هزار میلیارد تومانی بانک مرکزی اجرایی شد، اظهارداشت: این مبلغ در سال ۸۹ بار تورمی عظیمی را به اقتصاد کشور تحمیل کرد و باعث به وجود آمدن مشکلات اقتصادی زیادی شد. آثار و نتایج این موضوع تا به امروز می‌توان مشاهده کرد.

او افزود: این در حالیست که در آن زمان دلار هزار تومان بود و قیمت مصالح ساختمانی بسیار کم، اما امروز قیمت‌ها بیش از ۱۰ برابر شده‌اند. حال در شرایط امروز اقتصادی دولت چگونه می‌خواهد سالی یک میلیون واحد مسکونی را بسازد خود معمای بزرگی است که نامزد‌ها باید به صورت صریح برنامه‌های خود را در قبال آن اعلام کنند.

این استاد دانشگاه با اشاره به افزایش چندین برابری هزینه ساخت مسکن طی یک دهه اخیر، اضافه کرد: در سال ۸۹ که مسکن مهر کلید خورد قیمت هر متر مربع مسکن چیزی در حدود ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود، در حالی که امروز قیمت هر متر مربع مسکن بین ۲۸ تا ۳۰ میلیون تومان است.

تامین مالی وعده ساخت مسکن با کدام اعتبار!

این کازشناس تاکید کرد: نکته مهم این است که دولت منابع مالی این موضوع را چگونه می‌خواهد تامین کند. آیا می‌خواهد از طریق آورده مردم این مسکن‌ها را بسازد، نرخ سودی که به مردم پرداخت خواهد شد چقدر است.

وی افزود: اگر دولت خود می‌خواهد آورده نقدی داشته باشند باید مشخص شود منابع این پول‌ها کجاست. در حال حاضر دولت خود با کسری بودجه بسیار زیادی روبرو است. به‌طوری که گفته می‌شود در سال جاری رقم این کسری بودجه بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است.

سلطا‌ن‌محمدی بیان کرد: اگر دولت بخواهد از طریق چاپ پول و استقراض از بانک مرکزی هزینه ساخت مسکن‌های جدید را تامین کند، تورم بیش از ۱۰۰ درصدی را به جامعه تحمیل کند.

او گفت: از سوی دیگر مدام نامزد‌ها می‌گویند که زمین رایگان در اختیار می‌گذارند. در حالی که مشکل مسکن در شهر‌های بزرگ برای مسکن سازی عدم وجود مسکن است.

محمدی اظهار کرد: ما در این زمینه در شهری مانند تهران با کمبود زیادی روبرو هستیم. درحال حاضر دولت برای ساخت فضا‌های عمومی مانند بیمارستان و مدرسه زمین به اندازه کافی در اختیار ندارد.

طبق گفته وی؛ در شهر‌های اقماری نیز زمین با محدودیت بسیار زیادی روبرو است. برای ساخت زیرساخت‌های شهر‌های جدید نیز محدویت‌های بسیار زیادی وجود دارد. حال این که این زمین‌ها کجا هستند که تا الان مورد استفاده قرار نگرفتند سوالی است که باید نامزد‌ها با آن پاسخ بدهند.

دولت زمینه ساخت و ساز را فراهم کند

او با تاکید بر اینکه اصولاً دولت مسکن‌ سازی خوبی نیست، خاطرنشان کرد: تجربه مسکن مهر به خوبی نشان داد که دولت باید ساخت مسکن را به خود مردم واگذار کنند.

محمدی افزود: حدود ۹۵ درصد از خانه‌هایی که در کشور ساخته شده توسط بخش خصوصی و مردم احداث شده است. بنابراین دولت به جای اینکه خود مسکن تولید کند، باید زمینه‌ها و زیر ساخت‌های مناسب برای ساخت مسکن را فراهم کند.

این کارشناس گفت: دولت موانع و مشکلاتی که در این رابطه وجود دارد را از میان بردارد تا مردم بتوانند خود مسکن بسازند. دولت باید زیرساخت‌های مناسب از قبیل امکانات رفاهی، خدماتی، درمانی، احداث جاده و.. را فراهم کنند تا مشکلات در این زمینه برطرف شوند.

موضوع :
برچسب ها : بازار مسکن, مسکن مهر, مجله ملکی دلتا, انتخابات ریاست جمهوری,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 22 خرداد 1400ساعت 19:11 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 55 | |

استاد معین، محله‌ای شلوغ اما پرطرفدار

برخی از افرادی که قصد خرید مسکن را دارند، خرید آپارتمان در استاد معین را انتخاب کرده‌اند از همین رو ما قصد داریم شما را بیشتر با این محله آشنا کنیم.
خرید آپارتمان در استاد معین

اگر قصد خرید آپارتمان در استاد معین را دارید، اما علاقه‌مند هستید اطلاعات بیشتری از این محله کسب کنید تا انتها همراه «مجله ملکی دلتا» باشید.

محله استاد معین در منطقه 9 شهرداری تهران واقع شده در سال 1340 شکل گرفت. این محله جزو محله‌های پر رفت و آمده محسوب می‌شود که از  شمال به خیابان آزادی از جنوب به امامزاده هاشم از شرق به جی و از غرب به مهرآباد منتهی می‌شود.

با این حال که در طی سالیان اخیر ساخت و سازهای زیادی در این محله انجام گرفته اما در حال حاضر بیش از نیمی از بافت این محله فرسوده است. این محله به دلیل اینکه قیمت پایینتری به نسبت سایر محله‌های واقع در غرب تهران دارد متقاضیان بسیاری برای خرید مسکن آن را انتخاب می‌کنند.

خیابان هاشمی، طوس، شهیدان و دامپزشکی از جمله خیابان‌های مهم این محله هستند که شهرک صابرین، ولی امر و فرهنگیان از شهرک‌های مهم محله استاد معین به شمار می‌رود.

خرید آپارتمان در استاد معین

وضعیت دسترسی محله استاد معین

این محله به دلیل دسترسی مناسبی که به سایر نقاط شهر دارد طرفداران بسیاری برای خرید مسکن دارد. این محله به دلیل نزدیکی به میدان آزادی و ایستگاه مترو استاد معین از موقعیت بسیار خوبی برخوردار است چرا که باعث شده بسیاری از مردم که امکان تردد با خودرو شخصی را ندارند به راحتی به سایر نقاط شهر تردد کنند.

اگر قصد خرید آپارتمان در استاد معین را دارید بهتر است که بدانید یکی دیگر از مزایای این محله  این است که در محدوده طرح ترافیک قرار ندارد. از همین رو امکان تردد خودروی شخصی در تمام ساعات و ایام هفته امکان پذیر است.

نام محلهمتراژسن بناقیمت هر مترقیمت کل
استاد معین75نوساز26,333,0001,975,000,000
استاد معین6817 سال27,941,0001,900,000,000
استاد معین605 سال26,333,0001,580,000,000
استاد معین456 سال18,478,000850,000,000
استاد معین10530 سال21,000,0002,205,000,000

مطالعه بیشتر: اگر قصد خرید آپارتمان در محله اکباتان را دارید، ما در این مقاله «اکباتان شهرکی مدرن در قلب پایتخت» شما را بیشتر با این محله آشنا خواهیم کرد.

موضوع :
برچسب ها : خرید آپارتمان در استاد معین, محله استاد معین, مجله ملکی دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 22 خرداد 1400ساعت 19:12 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 52 | |

چرا تورم مسکن افزایش یافت؟

نماینده مجلس با انتقاد از سیاست‌های حوزه مسکن دولت یازدهم و دوازدهم گفت: پیامدهای بی توجهی دولت به ساخت را در وضعیت فعلی بازار مسکن که با تورم بالایی مواجه است، مشاهده می‎‌کنیم.
تورم مسکن

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، در قانون بودجه ۱۴۰۰، برای ساخت یک میلیون و دویست هزار واحد مسکونی، ۳۶۰ هزار میلیارد تومان معادل ۲۰ درصد حجم تسهیلات بانک‌ها تصویب شده است.

در همین ارتباط، محمّد پاک مهر، نماینده مجلس شورای اسلامی گفته است: اعطای تسهیلات با بهره کم در بخش مسکن باعث ایجاد رشد قابل توجهی در ساخت و ساز مسکن خواهد شد. ضمن اینکه احداث بنا و ساختمان بیش از ۶۵۰ شغل را فعال می‌کند و باعث رونق بازار کار و اشتغال می‌شود.

وی در خصوص ادعای افرادی که مدعی هستند بانک‌ها امکان پرداخت تسهیلات ۳۰۰ میلیونی را ندارند، خاطر نشان کرد: چرا بانک‌ها نتوانند تسهیلات بخش مسکن را بدهند؟ بیست درصد از کل تسهیلات بانک‌ها میزان بالایی نیست و تخصیص این میزان تسهیلات برای بانک‌ها کار سختی نخواهد بود.

ساخت مسکن

نماینده مردم بجنورد در مجلس با اشاره به لزوم پرداخت سریع‌تر تسهیلات ۳۶۰ هزار میلیاردی به بخش مسکن عنوان کرد: با توجه به اینکه عمده ساخت و سازهای کشور در شش ماهه نخست سال انجام می‌شود، لازم است تسهیلات ۳۰۰ میلیونی زودتر به مردم تخصیص داده شود زیرا در شش ماه دوم سال به دلیل سرما و کوتاهی روز، ساخت و سازها به صورت طبیعی به حداقل می‌رسد.

پاک مهر با انتقاد از سیاست‌های حوزه مسکن دولت یازدهم و دوازدهم تصریح کرد: در دوران ریاست جمهوری آقای روحانی مسئله ساخت مسکن بسیار کمرنگ بود و ما پیامدهای این نگاه ضعیف نسبت به ساخت را در وضعیت فعلی بازار مسکن که با تورم بالایی مواجه است، مشاهده می‎‌کنیم.

وی در پایان گفت: در صورتی که بخواهیم روند فعلی بی‌توجهی به عرضه واحدهای مسکونی را ادامه بدهیم، تورم مسکن به شدت افزایش خواهد یافت و به چند برابر گذشته خواهد رسید که در این صورت اجاره مسکن هم روند افزایشی پیدا خواهد کرد.

موضوع :
برچسب ها : خرید آپارتمان در بلوار فردوس, محله های پرمتقاضی,مجله ملکی دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 23 خرداد 1400ساعت 16:06 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 52 | |

معاونت مسکن و ساختمان از آغاز ثبت‌نام مرحله پنجم طرح اقدام ملی مسکن در بیش از ۲۰۰ شهر کشور خبر داد و مهلت ثبت‌نام را یک هفته اعلام کرد.

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، بنابر اعلام وزارت راه و شهرسازی، ثبت‌نام مرحله پنجم طرح اقدام ملی مسکن امروز ۱۹ خرداد در بیش از ۲۰۰ شهر کشور آغاز شد و به مدت یک هفته در کشور ادامه دارد.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به نشانی tem.mrud.ir نسبت به ثبت‌نام در این مرحله از طرح اقدام ملی مسکن اقدام کنند. حسب ماده یک آئین‌نامه اجرائی قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، متقاضیان ثبت‌نام باید دارای چهار شرط فاقد زمین یا واحد مسکونی، پنج سال سابقه سکونت در شهر محل تقاضا، عدم استفاده از امکانات دولتی یا امکانات نهادهای عمومی غیردولتی مربوط به تامین مسکن و متاهل یا سرپرست خانوار باشند.

 

موارد حائز اهمیت جهت ثبت نام مرحله پنجم:

متقاضیان ساکن در کلان شهر تهران در این مرحله می‌توانند علاوه بر شهرهای جدید پرند، هشتگرد و ایوانکی، در شهرهای نصیرشهر، صفادشت و رباط کریم و قرچک نیز ثبت‌نام کنند. متقاضیان ساکن در شهرهای بهارستان، قدس و ملارد می‌توانند در نصیرشهر و رباط کریم و متقاضیان ساکن در شهرری نیز می‌توانند در شهر قرچک ثبت‌نام کنند. محل تامین زمین متقاضیان ساکن در شهر مینوشهر در استان خوزستان، شهر خرمشهر است.

طرح ملی مسکن

اسامی شهرهایی که ظرفیت جدید طرح اقدام ملی مسکن برای آن‌ها ایجاد شده است به شرح زیر است:

استان اردبیل شهرهای اصلاندوز، پارس‌آباد، گرمی، نمین، هشتجین، رضی.

استان اصفهان شهرهای اردستان، بادرود، جندق، حبیب‌آباد، خالدآباد، خور، داران، دولت‌آباد، زواره، شهر جدید بهارستان. علویجه، گلپایگان، مهاباد، میمه، وزوان، شهرجدید فولادشهر، نوش‌آباد، ابوزیدآباد، فرخی، شهر جدید مجلسی

استان البرز شهرهای نظرآباد، اشتهارد، شهر جدید هشتگرد.

استان ایلام شهر ایوان

استان آذربایجان‌شرقی شهرهای اسکو، بستان آباد، دوزدوزان، شهر جدید سهند، صوفیان، عجب‌شیر، گوگان، مرند، ممقان، هادیشهر. باسمنج، بناب، تسوج، خاروانا، کشکسرای، هشترود، هوراند، ورزقان

استان آذربایجان غربی شهرهای ارومیه، پلدشت، خوی، سیه‌چشمه، شوط، نقده.

استان بوشهر شهرهای خورموج، آبدان، اهرم، برازجان، بندرکنگان، شهرجدید عالیشهر، بندر دیر، بندر دیلم، بندر ریگ، چغادک، شهر جدید سیراف (نایبند)

استان تهران شهرهای دماوند، شهر جدید پرند، قرچک، رباط‌کریم، صفادشت، نصیرشهر.

استان چهارمحال‌وبختیاری شهرهای گندمان، هفشجان، چلگرد، جونقان

استان خراسان‌رضوی شهرهای قوچان، انابد، تربت‌حیدریه، جنگل، خرو، داورزن، رباط‌سنگ، رشتخوار، سفیدسنگ، سنگان، شهر جدید گلبهار، شهرزو، فرهادگرد، قاسم‌آباد، قلندرآباد، کاخک، مزدآوند، جغتای، شادمهر، شهر جدید بینالود، کندر، یونسی، همت‌آباد، نیل‌شهر، باجگیران، حکم‌آباد

استان خراسان‌شمالی شهرهای اسفراین، بجنورد، تیتکانلو، جاجرم، شیروان، فاروج، درق، گرمه، آوار، ایور

استان خوزستان شهرهای اهواز، بندر ماهشهر، دزفول، رامشیر، شوشتر، هفتگل، آبادان، آغاجاری، خرمشهر، امیدیه. باغ ملک، هندیجان، اروندکنار، چوبیده، سردشت، مینوشهر (محل تامین زمین خرمشهر)، صفی آباد، میانرود، شهر جدید شیرین‌شهر، شهر جدید رامین.

استان زنجان شهرهای سلطانیه و صایین‌قلعه

استان سمنان شهرهای آرادان، بیارجمند، دامغان، شهر جدید ایوانکی، کلاته‌خیج، گرمسار، میامی، مهدی‌شهر.

استان سیستان‌وبلوچستان شهرهای ایرانشهر، راسک، شهر جدید تیس، گلمورتی، نگور، کنارک، خاش، شهر جدید رامشار.

استان فارس شهرهای آباده، شهر جدید صدرا، اوز، خنج، گله‌دار، لامرد، گراش.

استان قزوین شهرهای آبیک، اسفرورین، اقبالیه

استان قم شهر قم

استان کرمان شهرهای انار، اندوهجرد، بردسیر، چترود، رفسنجان، سیرجان، شهداد، عنبرآباد، کوهبنان، ماهان، محی آباد، بهرمان، جوپار، جوزم، راور، فهرج، گلباف، کشکوییه

استان کرمانشاه شهر کرمانشاه

استان گلستان شهرهای آزادشهر، آق‌قلا، بندر ترکمن، بندرگز، جلین، علی آباد، گرگان، گمیش‌تپه، مینودشت، کردکوی

استان گیلان شهرهای رشت و صومعه‌سرا

استان لرستان شهرهای ازنا، بروجرد، دورود، نورآباد، الیگودرز.

استان مرکزی شهرهای اراک، دلیجان، شهرجدید امیرکبیر، شهر جدید مهاجران، غرق‌آباد، کمیجان، نوبران

استان هرمزگان شهرهای چارک، سیریک، میناب، شهرجدید علوی

استان همدان شهرهای تویسرکان، جورقان، سرکان، نهاوند، کبودرآهنگ، فامنین، فیروزان، گل‌تپه، گیان، برزول، کرفس، دمق، قروزه درگزین

استان یزد شهرهای ابرکوه، احمدآباد، اردکان، بافق، بهاباد، تفت، شاهدیه، مهردشت، مهریز، میبد. ندوشن، نیر، هرات، اشکذر، زارچ، بفروئیه، عقدا، خضرآباد.

ثبت‌نام مرحله پنجم طرح اقدام ملی مسکن در استان‌های خراسان‌جنوبی، کردستان، کهگیلویه‌وبویراحمد انجام نمی‌شود و شهرهای استان مازندران نیز که ثبت‌نام مرحله پنجم طرح اقدام ملی مسکن در آن‌ها انجام می‌شود، متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد

 

موضوع :
برچسب ها : مجله ملکی دلتا, طرح ملی مسکن, ثبت نام طرح ملی مسکن,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 23 خرداد 1400ساعت 16:10 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 43 | |

بررسی قیمت مسکن در محله کوی بیمه

اگر اطلاعات زیادی از محله کوی بیمه ندارید، اما قصد خرید آپارتمان در این محله را دارید با ما همراه باشید تا کمی بیشتر با این محله آشنا شویم.
خرید آپارتمان درکوی بیمه

اگر قصد خرید آپارتمان در بیمه را دارید با «مجله ملکی دلتا» همراه باشید تا ضمن آشنایی بیشتر با این محله، قیمت مسکن در آن را بررسی کنیم.

محله کوی بیمه در منطقه 5 شهرداری تهران واقع شده که از شرق به شهرک شهید فکوری از شمال به شهرک آپادانا از غرب به شهرک اکباتان و از جنوب به بزرگراه شهید لشگری محدود می‌شود.

یکی از مزایای این محله، همسایگی با شهرک اکباتان به عنوان بزرگ‌ترین و مدرن‌ترین شهرک کشور است که اهالی این محله به راحتی می‌توانند از امکانات این شهرک استفاده کنند. یکی دیگر از مزایای این محله این است که در محدوده طرح ترافیک و طرح زوج و فرد قرار ندارد از همین رو کسانی که ترجیح می‌دهند از خودرو شخصی استفاده کنند به راحتی می‌توانند تردد کنند.

اما اگر جزو افرادی هستید که تردد با حمل‌ونقل عمومی را ترجیح می‌دهید نگران نباشید این محله دارای ایستگاه مترو به نام «بیمه» است که تردد شما به سایر نقاط شهر را تسهیل می‌کند. ایستگاه متروی بیمه در ابتدای خیابان بیمه دوم در مسیر خط چهار مترو قرار گرفته است.

خرید آپارتمان درکوی بیمه

شما با سکونت در این محله به راحتی می‌توانید به تمامی امکانات رفاهی، تفریحی، فرهنگی و … دسترسی داشته باشید.

بررسی قیمت مسکن در محله کوی بیمه

متوسط قیمت در این محله متوسط و رو به بالاست؛ برای مثال شما برای خرید یک واحد آپارتمانی 124 متری با عمر بنای یک سال ساخت، باید حدود 5 میلیارد و 300 میلیون تومان حدوداً نقدینگی داشته باشید. البته این میزان با توجه به امکانات واحد مسکونی و متریال به کار رفته متغیر است.

اما اگر بودجه محدودتری دارید می‌توانید به سراغ خانه‌های با متراژ پایین‌تر با سن بنای بالاتر بروید؛ برای مثال شما می‌توانید با نقدینگی حدود یک میلیارد و 600 میلیون تومان یک واحد 48 متری با عمر سن بنای 13 سال را خریداری کنید.

نام محلهمتراژسن بناقیمت هر مترقیمت کل
کوی بیمه608سال35,000,0002,100,000,000
کوی بیمه906سال32,000,0002,880,000,000
کوی بیمه849سال38,095,0003,200,000,000
کوی بیمه1241سال43,000,0005,332,000,000
کوی بیمه569سال36,000,0002,016,000,000
موضوع :
برچسب ها : خرید آپارتمان در بیمه, قیمت آپارتمان در بیمه, مجله ملکی دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 23 خرداد 1400ساعت 16:11 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 64 | |

واحدهای اجاره‌ای کمیاب شد

مسئول قراردادهای آژانس املاک دلتا 5 با بیان اینکه در حاضر سقف بازار اجاره‌بها که دولت آن را 25 درصد اعلام کرده رعایت نمی‌شود، گفت: در حال حاضر در بازار اجاره بها، عرضه کمتر از تقاضا است.
بازار اجاره‌بها

نسرین حیدری مسئول قراردادهای آژانس املاک دلتا 5 در گفتگو با «مجله ملکی دلتا» با بیان اینکه از آذرماه سال گذشته تا امروز، بازار مسکن در رکود به سر می‌برد، بیان کرد: قیمت آپارتمان‌ها نسب به سال گذشته افت بیشتری کرده و این موضوع باعث شده که اغلب مالکان، فروشنده نباشند.

وی در ادامه افزود: خریدار ملک در بازار وجود دارد، اما متأسفانه نقدینگی در بازار مسکن بسیار کم است. خریدارانی که در حال حاضر به ما مراجعه می‌کنند بیشتر یک مبلغی از پولشان نقد از  و مابقی آن ملک است و ما باید ملک این افراد مشتری پیدا کنیم از همین رو عقد قرارداد تا حدودی سخت شده است.

بازار اجاره‌‌بها

حیدری اظهار داشت: در حال حاضر مصرف‌کنندگان واقعی در بازار مسکن حضور دارند. اما اغلب فروشندگان انتظار دارند ملک خود را به قیمت سال گذشته به فروش برسانند.

این کارشناس بازار مسکن با بیان اینکه سازندگان ملک هم اعلام می‌کنند که قیمت ساخت‌وساز بالا رفته و ما ملک خود را ارزان نخواهیم فروخت، گفت: در حال حاضر بسیاری از واحدهای اجاره‌ای تخلیه نشده است در نتیجه ما تعداد واحدهای اجاره‌ای کمی در بازار مسکن داریم.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی بازار اجاره‌بها، عرضه کمتر از تقاضاست. نتیجه این موضوع نیز افزایش قیمت بازار اجاره‌بها بوده است.

در بازار اجاره‌بها، عرضه کمتر از تقاضاست

حیدری در پایان عنوان کرد: برای مثال اکنون در منطقه جردن به سختی یک واحد اجاره‌ای 100 متری یافت می‌شود. چرا که مستأجران سال گذشته با اینکه تمدید نکردند، اما همچنان ملک را تخلیه نکرده‌اند. ضمن اینکه مستأجران هم می‌توانند ملک را تخلیه نکنند چرا که دولت این اجازه را به آنها داده است.

موضوع :
برچسب ها : مجله ملکی دلتا, قیمت ساخت و ساز, بازار اجاره‌بها,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 26 خرداد 1400ساعت 15:33 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 38 | |

شناسایی یک میلیون خانه خالی با ۶ سال تأخیر!

در آخرین هفته‌های دولت اعلام شد: حدود یک میلیون واحد مسکونی خالی برای اخذ مالیات شناسایی شده است!
مالیات بر خانه های خالی
به گزارش «مجله ملکی دلتا»، دولت و وزارت مسکن آن حدود 6 سال است که از مسئولیت قانونی شناسایی واحد مسکونی خالی و اخذ مالیات از آن (برای مبارزه با احتکار مسکن و تورم ناشی از آن) طفره می‌روند.
اما اکنون در حالی که دو ماه تا پایان دولت روحانی باقی ‌مانده، خبرها از شناسایی یک میلیون واحد مسکونی حکایت می‌کند.بر اساس گزارش روزنامه سازندگی، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی از شناسایی حدود یک میلیون خانه برای اخذ مالیات بر خانه‌های خالی خبر داده است.
محمود محمودزاده با بیان اینکه یکی از سیاست‌های اساسی تعادل بازار در کوتاه‌مدت، عرضه واحدهای آماده و نیمه‌آماده به بازار مسکن است، اظهار کرد: تکمیل و عرضه واحدهای نیمه‌تمام مسکن مهر، تعاونی‌ها و بخش خصوصی و واحدهای آماده‌ای که به قصد سرمایه‌گذاری بودند یا فاقد سکونت عرضه نمی‌شدند بر بازار مسکن تاثیر بسزایی دارد.واحد مسکونی خالی

وی بیان کرد: سیاست بعدی در حوزه تعدیل قیمت‌ها مربوط به مصوبه مجلس درخصوص مالیات بر خانه‌های خالی بود که قانونگذار از سال 94 این تکلیف را به‌عهده وزارت راه و شهرسازی گذاشته بود.

نتایج شناسایی واحدهای خالی

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رونمایی سامانه شناسایی بر مالیات‌های خانه خالی در بهمن 99، گفت: در اجرای این طرح به‌دنبال پالایش روزانه هستیم تا نتایج آن مورد بررسی قرار گیرد. این پالایش‌ها نشان می‌دهد بسیاری از مالکان خانه‌های خالی برای اقدام به عرضه برای فروش یا اجاره واحد مسکونی خود کرده‌اند.

در ابتدای سال نیز نسبت به بارگذاری اطلاعات در این سامانه اقدام و این مسئله باعث شد که بیش از 13/4 میلیون واحد مسکونی ارزیابی شود که از این میزان مسکن، بیش از یک میلیون واحد خالی از سکنه تشخیص داده شد.

وی با بیان اینکه پس از شناسایی این واحدهای خالی، برای مالکان پیامک ارسال شد، یادآور شد: همواره در اجرای این طرح به‌دنبال پالایش روزانه هستیم تا نتایج آن مورد بررسی قرار گیرد.

این پالایش‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از مالکان خانه‌های خالی اقدام به عرضه برای فروش یا اجاره واحد مسکونی خود کرده‌اند… پیش از این قانون مالیات بر خانه‌های خالی جنبه بازدارندگی قوی نداشت ولی اصلاحیه مجلس بر قانون قبلی تاثیر مثبت‌تری بر میزان عرضه واحدهای خالی به بازار دارد.

موضوع :
برچسب ها : مالیات خانه های خالی, مجله ملکی دلتا, مسکن مهر,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 26 خرداد 1400ساعت 15:34 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 56 | |

با نقدینگی محدود در کمیل صاحبخانه شوید!

بسیاری از مردم به دلیل نقدینگی محدودی که دارند «خرید آپارتمان در کمیل» را انتخاب کرده‌اند. با توجه به همین موضوع ما نیز اقدام به بررسی قیمت مسکن در این محله کرده‌ایم؛ با ما همراه باشید.
خرید آپارتمان در کمیل

اگر قصد خرید آپارتمان در کمیل را دارید تا انتهای این گزارش همراه «مجله ملکی دلتا» باشید.

محله کمیل در منطقه 10 شهرداری تهران واقع شده است. این محله به دلیل امکانات و دسترسی‌های خوبی که به امکانات رفاهی و شهری به ویژه حمل‌ونقل عمومی دارد، متقاضیان بسیاری برای خرید، اجاره و یا رهن مسکن در این محله اقدام می‌کنند.

همان‌طور که اشاره کردیم یکی از ویژگی‌های مهم این محله دسترسی راحت به حمل‌ونقل عمومی است. محله کمیل در خردادماه سال 96 صاحب مترو شد. در حال حاضر ایستگاه مترو «کمیل» در خط 7 به ساکنین این محله خدمت‌رسانی می‌کند.

این محله حتی دارای ایستگاه خط BRT است که در کنار ایستگاه مترو این محله قرار گرفته است.

خرید آپارتمان در کمیل

بررسی قیمت مسکن در محله کمیل

قیمت مسکن در این محله متوسط رو به پایین است از همین رو بسیاری از مردم به دلیل نقدینگی محدودی که دارند این محله را برای خرید خانه انتخاب می‌کنند.

اگر شما به دنبال خرید خانه نوساز در این محله هستید، بد نیست که بدانید متوسط قیمت هر متر مربع بین 15 تا 19 میلیون تومان است. البته این میزان قیمت، متناسب با موقعیت مکانی، امکانات ساختمان، متراژ، سن بنا و … متغیر است.

اما اگر نقدینگی محدودتری برای خرید خانه دارید می‌توانید به سراغ خانه‌های با عمری بنای بالاتر و متراژ کمتر بروید. متوسط قیمت خانه‌های با عمر بنای بالای 15 سال در این محله بین 7 تا 14 میلیون تومان است.

برای مثال در حال حاضر یک واحد 62 متری با عمر بنای 15 سال در طبقه پنجم با امکانات (آسانسور، انباری و بالکن) حدوداً 580 میلیون تومان یعنی حدود متری 9 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

 

نام محلهمتراژعمر بناقیمت هر مترقیمت کل
کمیل1081815,000,0002,400,000,000
کمیل451614,889,000670,000,000
کمیل123نوساز15,041,0001,850,000,000
کمیل15015سال9,333,0001,400,000,000
کمیل4015 سال21,250,000850,000,000
کمیل4228 سال15,952,000670,000,000

 

مطالعه بیشتر: اگر قصد خرید آپارتمان در محله مهرآباد جنوبی را دارید، ما در این مقاله «محله‌ای درآمیخته با صدای پروازها» شما را بیشتر با این محله آشنا خواهیم کرد.

موضوع :
برچسب ها : خرید آپارتمان در کمیل, مجله ملکی دلتا, قیمت آپارتمان ارزان در تهران,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 26 خرداد 1400ساعت 15:34 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 46 | |

خرید خانه در ترکیه ارازن‌تر از تهران است

امروز با توجه به گرانی بازار مسکن خرید یک منزل مسکونی در ترکیه ارزان‌تر از تهران است و حتی شرایط به گونه‌ای شده که متقاضیان خرید در ترکیه دیگر نیاز به تبادلات ارزی ندارند.
خرید خانه در آپارتمان

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، قیمت‌ مسکن در سال‌های اخیر بسیار افزایش پیدا کرده و این باعث شده خرید خانه در ترکیه ارزان‌تر از خرید خانه در تهران باشد.

بازار مسکن دیگر کشش افزایش بیشتر را ندارد، هرچه قیمت مسکن افزایش پیدا کند، به دلیل پایین بودن قدرت خرید مردم باعث رکود در معاملات می‌شود و این مسئله به ضرر مشاوران املاک و آژانس‌های ملک است.

مصطفی قلی‌خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران با اشاره به آخرین وضعیت بازار مسکن گفت: ما هم‌ اکنون دچار یک رکود هستیم و همه منتظرند ببینند نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری چه می‌شود.وی ادامه داد: خوشبختانه فارغ از گرایش‌های مختلف 7 نامزد ریاست جمهوری، همه آنها یکی از دغدغه‌های خود را توجه به مسئله مسکن اعلام کردند و تاکید کردند که در سالهای گذشته به موضوع مسکن آنگونه که باید توجه نشده است و بعد از این باید برنامه‌ریزی دقیقی صورت بگیرد.

دولت در حوزه مسکن خوب کار نکرد

خسروی با اشاره به اینکه در 8 سال گذشته در برنامه‌ریزی و ناوبری مسکن خوب عمل نشده است، افزود: دولت در خرداد 99 اعلام کرده که قیمت مسکن 48 درصد افزایش داشته، طبیعی است که وقتی دولت چنین رقمی را اعلام می‌کند، بر روی بازار تاثیر می‌گذارد. ما در بازار حتی شاهد افزایش قیمت 90 درصدی بودیم.

او اظهار داشت: البته در این افزایش قیمت، آژانس‌های املاک هیچ نقشی نداشتند زیرا نقش آژانس‌های املاک مانند نقش راهنمایی و رانندگی است که بر رعایت اصول و قانون نظارت می‌کند.

وی ادامه داد: متاسفانه بسیاری از مسئولان که در حوزه مسکن مسئولیت دارند از زیر کار شانه خالی می‌کنند و از آنجایی که پیشانی بازار مسکن، آژانس‌ها و مشاوران املاک هستند مردم تصور می‌کنند که همه مشکلات مسکن بر گردن مشاوران املاک است که این کار اشتباه است.

خسروی افزود: اینکه گفته می‌شود مشاوران املاک به دنبال افزایش قیمت مسکن هستند تا با گرانفروشی، کمیسیون بیشتری را به دست بیاورند اشتباه است، زیرا میزان کمیسیون کاملا مشخص است و به نفع مشاوران املاک است که معاملات بیشتری در بازار صورت بگیرد و طبیعی است که معاملات بیشتر تابع قیمت‌های متعادل و معقول است.

ساخت مسکن اجتماعی وعده‌ای پوچ است

وی ادامه داد: وعده‌های پوچ برای ساخت مسکن اجتماعی و زیر سوال بردن مسکن مهر، آغاز طرحی به عنوان مسکن ملی که در بهترین حالت سال 1401 به ثمر خواهد نشست. عدم عمل به قانون و توجه به ساخت مسکن برای دهک‌های پایین جامعه بر اساس ماده 31 قانون اساسی، گران شدن قیمت مسکن در تهران و خروج سرمایه خریداران از کشور با هدف خرید خانه در ترکیه و کشورهای دیگر، از جمله علت‌هایی است که بر بازار مسکن تاثیر منفی گذاشته است.

خسروی درباره خرید خانه در ترکیه توضیح داد: امروز با توجه به گرانی بازار مسکن خرید یک منزل مسکونی در ترکیه ارزان‌تر از تهران است و حتی شرایط به گونه‌ای شده که متقاضیان خرید در ترکیه دیگر نیاز به تبادلات ارزی ندارند و فقط کافی است مسکن خود را در تهران تحویل بدهند و در ترکیه یک خانه تحویل بگیرند.

خسروی افزود: هرچه قیمت مسکن افزایش پیدا کند، به دلیل پایین بودن قدرت خرید مردم باعث رکود در معاملات می‌شود و این مسئله به ضرر مشاوران املاک و آژانس‌های ملک است. اگر قدرت خرید و اجاره مردم به سمتی حرکت کند که یک فرد متقاضی مسکن بتواند ملک خود را بزرگتر کند و مثلا از دو خوابه به سه‌ خوابه ارتقاء دهد آن زمان برای من به عنوان یک مشاور املاک سود بیشتری خواهد داشت.

بانک‌ها پای خود را از بازار مسکن بیرون بکشند!

وی ادامه داد: یکی از مشکلات بازار مسکن حضور پرقدرت بانک‌ها در این بازار است. بانک‌ها باید پای خود را از بازار مسکن بیرون بکشند. زمانی ساخت و ساز مسکن تقریبا در اختیار بخش خصوصی بود و امکان داشت که با کنترل بخش خصوصی، قیمت را نیز کنترل و تنظیم کرد اما امروز  بخش دولتی و بانک‌ها کاملا وارد بازار مسکن شده‌اند و به جای آنکه با سپرده‌های مردم به سمت تولید و گسترش زیرساخت‌های کشور حرکت کنند به سمت ساخت و ساز مسکن و خرید و فروش آن روی آورده‌اند.

خسروی افزود: بانک‌ها زمین را می‌خرند، مسکن در آن می‌سازند اما نمی‌فروشند بلکه خانه‌های خالی را نگه می‌دارند و باعث ایجاد بحران در بازار می‌شوند تا بتوانند املاک خود را گرانتر بفروشند و از آنجایی که با بانک مرکزی نیز هماهنگ هستند، هیچ کسی با آنها برخورد نمی‌کند.

خرید خانه در آپارتمان

وی ادامه داد: امروز بخش خصوصی هیچ رغبتی برای ساخت و ساز مسکن ندارد زیرا ارگان‌های مختلف همچون شهرداری و اداره مالیات هیچ حمایتی از تولید مسکن نمی‌کنند. از سوی دیگر طرح‌هایی مانند اخذ مالیات از خانه‌های خالی اجرا نشده است و حتی با اجرای این طرح نیز مدت‌زمان زیادی طول می‌کشد تا اثر آن در بازار مسکن مشخص شود و حداقل 4 سال طول می‌کشد تا اثر اخذ مالیات از خانه‌های خالی در بازار مسکن هویدا شود.

خسروی افزود: این تصور که دولت از خانه‌ها و سازندگان مسکن مالیات بگیرد بر ارزان شدن آن تاثیر می‌گذارد، اشتباه است زیرا هر چقدر مالیات افزایش پیدا کند فروشنده کالا آن بخش از قیمت  اضافه شده را از خریدار دریافت می‌کند و همین مسئله باعث افزایش قیمت مسکن می‌شود و لذا باید قطعا در این بخش ما به سمت تعادل و از بین بردن بی‌عدالتی مالیاتی حرکت کنیم.

حل مشکل مسکن نیازمند دولت مقتدر است

وی با اشاره به اینکه باید دولت مقتدری بر سر کار بیاید تا بتواند مشکلات بازار مسکن را حل کند، گفت: همه ما در هر پست و مقامی باید تلاش کنیم تا به دولت کمک کنیم. اگر می‌دانیم طرحی داریم که می‌تواند باعث رونق بازار مسکن بشود و مشکلات مردم را در این حوزه حل کند، فارغ از جناح‌بندی‌ها و دیدگاه‌های سیاسی ارائه کنیم.

خسروی با اشاره به وضعیت آینده بازار مسکن گفت: قیمت‌ها در سالهای اخیر بسیار افزایش پیدا کرده و بازار دیگر کشش افزایش بیشتر را ندارد و با توجه به اینکه اولین اقدام هرکدام از نامزدهای مطرح شده بعد از انتخاب به عنوان رئیس جمهور، اجرای برنامه‌های کوتاه‌مدت برای مسکن است، طبیعی است که قیمت مسکن کاهش پیدا خواهد کرد و قطعا باید برای ثبات بلندمدت در بازار مسکن به سمت تولید بیشتر مسکن حرکت کنیم تا قیمت‌ها پس از کاهش دوباره افزایش پیدا نکنند.

وی ادامه داد: تغییر روند ساخت مسکن از سنتی به صنعتی و ساخت سریع مسکن‌های کوچک و زودبازده، واگذاری زمین به صورت رایگان به سازندگان تایید شده حرفه‌ای و صنعتی، تغییر وضعیت رهن و اجاره خانه از سنتی به صنعت اجاره مسکن، ارائه تسهیلات به خریداران مسکن و سازندگان به شکلی که دریافت‌کننده تسهیلات بتواند با وامی که می‌گیرد 80 درصد هزینه خرید یک خانه را تامین کند، در اختیار گذاشتن مسکن و زمین شبیه طرح‌های 99 ساله از جمله طرح‌هایی است که می‌تواند در رونق بازار مسکن و کاهش قیمت نهایی تاثیرگذار باشد.

موضوع :
برچسب ها : خرید خانه در ترکیه, مجله ملکی دلتا, کاهش قیمت مسکن,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 26 خرداد 1400ساعت 15:36 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 46 | |

با زیر 700 میلیون می‌توان خانه خرید؟

اگر تصویر می‌کنید تنها با نقدینگی چند میلیارد تومانی می‌توانید صاحبخانه شوید در اشتباه هستید؛ ما در این گزارش برخی از واحدهای مسکونی که برای خرید آن به زیر 700 میلیون تومان نیاز به نقدینگی دارید را به شما معرفی کرده‌ایم.
خرید خانه

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، این روزها خرید خانه به یک امر نشدنی برای مردم تبدیل شده و هیچکس رویای خانه‌دار شدن با قیمت‌های میلیاردی را در خواب هم نمیبیند.

در حال حاضر بسیاری از مردم با توجه به نقدینگی محدودی که دارند به دنبال خرید خانه با قیمت زیر یک میلیارد تومان هستند؛ البته یافتن خانه با این قیمت‌ها در تهران تقریبا کار بسیار سختی است.

اما با این وجود در حال حاضر خانه‌هایی با قیمت زیر ۷۰۰ میلیون تومان در مناطق 14 به بالا در تهران یافت می‌شود. اما لازم به گفتن است که یافتن خانه بالای ۶۰ متر با این قیمت‌ها تقریبا امکان‌پذیر نیست.

اگر بودجه شما زیر ۷۰۰ میلیون تومان است باید به دنبال خانه با متراژ زیر ۴۵ متر باشید. خانه‌هایی که با این قیمت‌ها در بازار مسکن پیدا می‌شود اغلب با عمر بنای بالای ۱۵ سال است و پیدا کردن خانه زیر ۱۰ سال ساخت ناممکن است.

خانه‌هایی که زیر 700 میلیون تومان به شما معرفی می‌کنیم عموماً با سن بنای بالا و قدیمی‌ساز هستند و امکانات محدودی دارند.

خرید خانه

اگر قصد خرید یا فروش و یا رهن و اجاره مسکن را دارید در اینجا کلیک کنید، تا خانه مورد نظر خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن پیدا کنید.

قیمت کل

امکاناتسن بنامتراژنام محله

630,000,000

آسانسور-انباری – پارکینگ4 سال ساخت33

شهرک سینا

599,000,000

15 سال ساخت45

امام زاده حسن

650,000,000

انباری19 سال ساخت43

دولاب

700,000,000

انباری-کمد دیواری25 سال ساخت50

دولاب

650,000,000

انباری –پارکینگ موتور-کمد دیواری18 سال ساخت40

پیروزی-چهارصد دستگاه

500,000,000

انباری – کابینت هایگلس20 سال ساخت38

بریانک

595,000,000

18 سال ساخت31

بریانک

330,000,000

انباری – تراس21 سال ساخت48

کمیل

640,000,000

انباری10 سال ساخت49

کمیل

موضوع :
برچسب ها : پیش بینی بازار مسکن, مجله ملکی دلتا, ثبات قیمت مسکن,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 30 خرداد 1400ساعت 18:33 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 24 | |

نقش بورس در تقویت ساخت‌ مسکن

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: در طرح جهش تولید و تامین مسکن پیش‌بینی شده، برای تامین هزینه‌های ساخت مسکن از ظرفیت بورس استفاده شود.
ساخت مسکن

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، سید البرز حسینی در رابطه با تاثیر ساخت مسکن عرضه آن در بورس گفت: مسکن حوزه‌ای چند وجهی بوده و مسائل مختلفی در قیمت نهایی آن تاثیر گذار است.

او در ادامه افزود: از این رو بخشی از آن در حوزه تصمیم‌گیری و ریل‌گذاری به دولت و مجلس مربوط است. دولت باید زمینه استفاده از ظرفیت بخش خصوصی را فراهم کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: تدوین مکانیزمی برای استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه مسکن بسیار راه‌گشا خواهد بود. یکی از این ابزارها استفاده از بازارسرمایه است.

او در خصوص مطلب فوق افزود: اما باید زیرساخت‌های آن به نحوی ایجاد شود که هنگام عرضه مسکن به بورس، همانند سایر محصولات دچار مشکل نشود.

ساخت مسکن

وی اضافه کرد: بورس فرصتی برای جمع‌آوری سرمایه‌های خرد است. وزارت راه و شهرسازی باید زمینه و بستر ورود مسکن به بورس را فراهم و بر آن نظارت داشته باشد. اگر تمامی مسائل را به بورس واگذار کرده و زمینه دلالی در آن فراهم شود، این حوزه نیز همانند سایر حوزه‌ها و محصولات عرضه شده در بورس از کنترل خارج شده و مشکلات را بیشتر می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در طرح جهش تولید و تامین مسکن پیش بینی شده که برای تامین هزینه های ساخت مسکن و تامین مصالح از ظرفیت بورس استفاده شود.

ساخت مسکن با سرمایه خُرد مردم در بازار بورس

در همین راستا هم برای سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف مکانیزم مشخصی تعریف شده است. لازم است آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها به صورت کارشناسی تدوین شود تا زمینه انحراف ایجاد نشود.

حسینی گفت: اگر بستر در بورس برای عرضه مسکن درست ایجاد شود، یقیناً کمک کننده خواهد بود و مردم به راحتی با سرمایه‌های خُرد خود می‌توانند در بستری سالم در جهت ساخت مسکن مشارکت کنند.

موضوع :
برچسب ها : مجله ملکی دلتا ,قیمت خرید آپارتمان در تهران, قیمت آپارتمان های ارزان در تهران,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 30 خرداد 1400ساعت 18:34 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 41 | |

کجا می‌توان آپارتمان تا 3 میلیون تومان اجاره کرد؟

این روزها یافتن آپارتمان و خانه‌ با رهن مناسب و اجاره ماهانه مناسب تبدیل به یکی از مصائب مستاجران پایتخت شده است.
خرید آپارتمان در جردن

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، افزایش قیمت مسکن در 1.5 سال اخیر سبب شده تا مالکان برای آپارتمان و خانه‌های کوچک خود نیز اجاره‌های بسیار بالا و مبالغ عجیب، تعیین و مطالبه کنند.

با وجودی که در فصل جابجایی مستاجران قرار داریم، اما یافتن خانه‌ای که با درآمد مستاجران همخوانی داشته باشد، تبدیل به یک مرحله بسیار سخت در بازار مسکن شده است.

برای رهن و اجاره واحدهای تقریبا ارزان قیمت به بودجه‌ای بین 10 تا 100 میلیون تومان بابت رهن و همچنین توان مالی بین 1.7 میلیون تا 3 میلیون تومان بابت اجاره ماهانه نیاز دارید.

بررسی‌ها نشان می‌دهد واحدهای ارزان قیمت در بازار مسکن دارای متراژهای بسیار کوچک تا متوسط هستند به طوری که حداقل متراژ در فایل‌های اجاره برابر با 27 متر بوده و حداکثر متراژ واحدهای استیجاری برابر با 68 متر است.

آپارتمان

در محدوده تهرانپارس شرقی می‌توان آپارتمان های به نسبت ارزانی را در شرق تهران یافت البته متراژ این واحدها و میزان و رهن آنها متفاوت است به طوری در تهرانپارس شرقی، خیابان زهدی می‌توان یک واحد 27 متری را با 20 میلیون و ماهانه 1.7 میلیون تومان رهن و اجاره کرد.

همچنین در این محدوده یک واحد 60 متری با 100 میلیون رهن و ماهانه 1.8 میلیون تومان اجاره داده می‌شود.

مالکان در جنت آباد مرکزی، پیروزی خیابان کریم شاهیان، تهرانپارس شرقی، سی متری نیروهوایی برای رهن واحدهای 60 تا 65 متری بودجه 100 میلیون تومان را در نظر گرفته‌اند.

حداقل میزان رهن نیز مربوط به یک آپارتمان 35 متری در بریانک خیابان حسام‌الدین است که مالک رهن 10 میلیون تومانی و اجاره 2 میلیون تومانی تعیین کرده است.

محدوده

متراژ

میزان رهن

میزان اجاره ماهانه

پرستار جنوبی

55متر

60 میلیون

3 میلیون

بریانک، حسام‌الدین

35متر

10 میلیون

2 میلیون

جنت آباد مرکزی

65متر

100 میلیون

3 میلیون

امیریه، قلمستان

48متر

40 میلیون

2 میلیون

استاد معین

46متر

60 میلیون

2.5 میلیون

پیروزی، کریم شاهیان

60متر

100 میلیون

3 میلیون

فلاح

58متر

40 میلیون

2.7 میلیون

علی آباد جنوبی

45متر

20 میلیون

3 میلیون

سی متری نیروهوایی

60متر

100 میلیون

3 میلیون

میرداماد

35متر

30 میلیون

2 میلیون

تهرانپارس شرقی

60متر

100 میلیون

1.8 میلیون

وحیدیه، بخت آزاد

34متر

20 میلیون

2.5 میلیون

شکوفه، درودیان

68متر

70 میلیون

2.4 میلیون

خلیج فارس

60متر

30 میلیون

2.2 میلیون

شهرک ولیعصر

54متر

25 میلیون

2.5 میلیون

تهرانپارس، زهدی

27متر

20 میلیون

1.7 میلیون

 

موضوع :
برچسب ها : طرح جهش تولید, ساخت مسکن با سرمایه کم, مجله ملکی دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 30 خرداد 1400ساعت 18:35 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 44 | |

سقف اجاره‌بها رعایت نمی‌شود

مدیر معاملات آژانس املاک دلتا 5 عنوان کرد که سقف اجاره‌بها تعیین شده توسط دولت که 25 درصد برای سال جدید اعلام شده، اجرایی نشده است.
سقف اجاره‌بها

نریمان قاسمی مدیر معاملات آژانس املاک دلتا 5 در گفتگو با «مجله ملکی دلتا» عنوان کرد: بازار مسکن چندین ماه است که در رکود به سر می‌برد. این رکود با انتخابات آمریکا آغاز شد و با نوسانات ارز، دلار و سکه ادامه یافت. این روزها که کشور در فضای انتخاباتی به سر می‌برد، همچنان رکود مسکن ادامه دارد.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر با توجه به فضای انتخاباتی که در کشور حاکم است، بسیاری از مردم خیلی دست به عصا حرکت می‌کنند. مردم به نوعی فعلاً سرگردان هستند و منتظر نتیجه انتخابات هستند.

قاسمی خاطرنشان کرد: تصور می‌کنم رکود مسکن تا پایان انتخابات و جایگزینی دولت جدید، ادامه خواهد داشت. بعد از مشخص شدن دولت جدید و نتیجه برجام (چه مثبت باشد و چه منفی) مردم ناچار هستند به زندگی خود ادامه دهند از همین رو بازار مسکن مجدد از رکود در بیرون خواهد آمد.

سقف اجاره‌بها

سقف اجاره‌بها تنها در حد حرف بود!

وی در ادامه در خصوص عدم رعایت سقف اجاره‌بها که توسط دولت 25 درصد تعیین شده است، گفت: متاسفانه در این رابطه به ما چیزی ابلاغ شده و نه نهادی به روی آن نظارت دارد. دقیقا چندی پیش بر سر همین مسئله یک مالک و مستاجر با هم مشکل داشتند. در نهایت مستاجر ناچار به تخلیه خانه شد.

مدیر معاملات آژانس املاک دلتا 5 در ادامه افزود: مالکان به ما عنوان می‌کنند آیا شما ابلاغیه‌ای از دولت و صنف خودتان دارید؟ مالکان معتقدند که تعیین سقف اجاره‌بها توسط دولت، تنها در حد حرف است و الزام اجرایی ندارد.

قاسمی معتقد است: دولت این موضوع را تنها برای ایجاد یک جو اجتماعی در رسانه‌ها مطرح کرده است و هیچ نهادی به روی آن نظارتی ندارد.

او می‌گوید: مردم بسیار آگاه شده‌اند. تا زمانی که چیزی ابلاغ نشود و به دنبال آن نهادی بر آن نظارت نداشته باشند، هیچکس زیر بار آن نمی‌رود.

افزایش افسارگسیخته قیمت اجاره‌بها

وی با بیان اینکه بنده حتی شاهد افزایش بیش از 80 درصدی اجاره‌بها نیز بوده‌ام، تصریح کرد: در پی افزایش فشار اقتصادی مالکان می‌خواهند مابه‌تفاوت هزینه کرد روزمره‌شان را از این منبع تأمین کنند.

قاسمی اظهار داشت: مسکن به دلیل اینکه یک کالای مصرفی است مردم ناچار به تهیه آن هستند. مردم حتی اگر ناچار باشند لوکشین خود را پایین‌تر بیاورند و یا حتی اقدام به کاهش متراژ خانه خود کنند، ناچار هستند سرپناهی برای خود تهیه کنند. از همین رو ناخواسته زیر بار هر اجاره‌بهایی می‌روند.

موضوع :
برچسب ها : رکود مسکن ,سقف اجاره بها ,مجله ملکی دلتا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 30 خرداد 1400ساعت 18:36 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 33 | |

وام مسکن تورم زاست؟

تهیه‌ی مسکن سازمانی و غیرسازمانی برای کارگران و بازنشستگان، همواره با موانعی رو به رو بوده است. تقریبا از پس از انقلاب، هرگونه طرح تولید مسکن و برنامه‌های حمایتی برای اقشار کم درآمد، در حاشیه فرو رفته است.
تولید مسکن

.به گزارش «مجله ملکی دلتا»، همواره دولت‌ها تلاش کرده‌اند با طرح‌های تولید مسکن یکی از حقوق اساسی کارگران یعنی برخورداری از حق مسکن را فراهم کنند و آن‌ها را به آرزوی دور و دراز خود برسانند. آرزویی که در زمستان اقتصاد ایران فرصت برآورده شدن را ندارد.

طرح‌ دولت‌ها برای خانه‌دار کردن فرودستان همواره شکست خورده اما اصل ۳۱ قانون اساسی، مسکن را حق هر ایرانی می‌داند.

قانونگذار در این اصل بیان می‌کند: داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است. دولت موظف است با رعایت اولویت برای آن‌ها که نیازمندترند به خصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند.

دولت دوازدهم، طرح کمک ودیعه اجاره مسکن را برای افراد واجد شرایط درنظر گرفته است. سقف مبلغ این تسهیلات برای تهران ۷۰ میلیون، دیگر کلانشهرها ۴۰ میلیون و سایر شهرها ۲۵ میلیون تومان تعیین شده است. این میزان نسبت به وام ودیعه سال گذشته به ترتیب ۲۰.۱۰ و ۱۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، شرایط و مقررات مترتب بر این تسهیلات در سال ۱۳۹۹، در سال جاری نیز به قوت خود باقی است. تا سقف مبلغ ۱۰ هزار میلیارد تومان از بسته تسهیلات کرونایی، در سال ۱۴۰۰ به پرداخت تسهیلات برای این موضوع اختصاص داده می‌شود.

طرح‌های مسکن، شایسته نیستند

طرح‌های تولید مسکن دولتی که به منظور اجرای اصل ۳۱ قانون اساسی اجرا می‌شود، اقداماتی پوشالی است. مسکن مولفه‌ای بسیار ارزشمند است که در قانون کار نیز مورد توجه قرار گرفته است.

ماده ۱۴۱ این قانون فرصت خانه‌دارشدن فرودستان با مشارکت خودشان را مدنظر قرارداده و به صراحت می‌گوید: کارفرمایان مکلف هستند با تعاونی‌های مسکن و در صورت‌عدم وجود این تعاونی‌ها مستقیماً با کارگران فاقد مسکن جهت تامین‌خانه‌های شخصی مناسب همکاری لازم را بنمایند. همچنین کارفرمایان کارگاه‌های بزرگ مکلف به احداث خانه‌های سازمانی در جوار کارگاه و یا محل‌ مناسب دیگر هستند.

فرامرز توفیقی (رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شوراها) درباره حق برخورداری از طرح مسکن کارگری توضیح داد: بر مبنای قانون اساسی و کار، کارفرمایان و دولت مکلف هستند که کارگران به یکی از حقوق اساسی خود یعنی مسکن برسانند اما اقدمات درخوری برای این وظیفه صورت نگرفته است.

پیشینه تاریخی طرح‌های تولید مسکن کارگران

۱۱ اردیبهشت ماه سال ۹۳ مصادف با روز جهانی کارگر، حسن روحانی در میان جمعیت کارگران سخنرانی کرد. روحانی در این سخنرانی گفت: «بنا بر گزارش‌هایی که در اختیار من قرار گرفته است، بسیاری از جامعه کارگری از مساله مسکن در رنج هستند. در سال جاری، اقدامات لازم برای مسکن کارگران آغاز شود.»

در سال ۹۳، طرحی با عنوان «مسکن امید» در فضای رسانه‌ای کشور معرفی شد. هدف از اجرای این طرح، خانه‌دار شدن قشر زحمتکش جامعه بود. پیش از مسکن امید، دولت از طرحی به نام «مسکن اجتماعی» خبر داد که برای تامین مسکن دهک‌های پایین جامعه درنظر گرفته شده بود.

پس از اعلام جزئیات طرح مسکن امید، دولت تصمیم گرفت با همکاری مشترک دو وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و راه و شهرسازی زمینه اجرای طرح مسکن امید را از سال ۹۴ پیاده‌سازی و اجرا کند.

در آن برهه، ردیف بودجه جداگانه سازمان تأمین اجتماعی برای احداث واحدهای مسکونی ویژه کارگران در نظر گرفته شد. همچنین، طرح مسکن امید در مرحله بررسی و تدوین ساز و کارهای لازم برای اجرا قرار گرفته و قرار بود برای ارائه واحدهای مسکونی به کارگران اولویت‌بندی شود.

در بهمن ماه سال ۹۳، بار دیگر طرح مسکن امید مطرح و گفته شد طرح مسکن امید در مرحله بررسی قرار دارد و امروز اگرچه ۶ سال از این طرح می‌گذرد اما مثمرثمر واقع نشده است.

تولید مسکن

با آغاز دوره وزارت محمد شریعتمداری، موضوع برخورداری کارگران از حق مسکن در دستور وزارت کار قرار گرفت. فروردین ۹۷، وزیر کار از احداث مسکن کارگری خبر داد. آذر ۹۸، وزیر مسکن اعلام کرد، طرح مسکن کارگران به زودی افتتاح خواهد شد.

در آن برهه، برخی از مسئولان وزارت کار اعلام کردند، محمد شریعتمداری با جدیت تمام، خواهان اجرای فوری طرح مسکن کارگران است. طرح مسکن کارگری با همکاری دولت، کارفرمایان و کارگران به زودی طراحی و اجرا خواهد شد. وزارت کار و نیز شورای عالی کار این طرح را از اولویت‌های اجرایی خود می‌دانند.

زمان عقد تفاهمنامه ساخت مسکن کارگری

دی ماه ۹۸، این طرح تا حدودی اجرا شد. تفاهم نامه ساخت مسکن کارگری بین وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت مسکن و شهرسازی منعقد شد. در فاز اول طرح، دویست‌هزار مسکن برای کارگران در نظر گرفته شده بود.

محمد شریعتمداری در آیین امضای تفاهم‌نامه تامین مسکن کارگران گفت: صندوق‌های تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشوری در تأمین مالی این پروژه‌ها مشارکت دارند. ضمن اینکه وزارت راه و شهرسازی نیز در این پروژه با تامین زمین رایگان مجموعه ما را همراهی خواهد کرد. با این حال با گذشت ماه‌های بسیار، از اجرای دقیق این طرح خبری در دست نبود.

مرداد ماه سال جاری، ابراهیم صادقی فر (معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) تشریح کرد: طرح مسکن کارگری با الگوهای نه‌گانه اجرا خواهد شد. اطلاع دقیقی از وضعیت الگوهای نه‌گانه در دست نیست. امروز نیز که نزدیک به هشت ماه از این وعده گذشته است، هنوز این طرح عملی نشده و بر زمین مانده است.

به گفته توفیقی، دولت‌ها هیچ نگرش و دیدگاه آسیب شناسانه درباره اقدمات خود در حوزه مسکن ندارند. طرح‌هایی مثل «مسکن مهر» و «طرح اقدام مسکن ملی» که در دولت‌های احمدی‌نژاد و روحانی تنها تسکین‌دهنده بودند.  این طرح‌ها گرهی از مشکلات کارگران باز نکرد. مولفه‌های مهم مثل دسترسی آسان به محل کار، مراکز درمانی، آموزشی و خدماتی فراموش شد. علاوه بر این امنیت محلی نیز مورد توجه قرار نگرفت.

بانک‌ها نبض بازار مسکن را در دست گرفتند

دولت دوازدهم، سقف تسهیلات قابل پرداخت از ۲۰ میلیون به ۸۰ میلیون تومان افزایش داد. سیاستی که به منظور حمایت کارگران در این روزهای کرونایی اجرا می‌شود.

افزایش ریالی تسهیلات به‌واسطه رکود تورم بازار مسکن و فقدان عناصر نظارتی چندان موثر نخواهد بود. این موضوع تنها نیمی از قیمت یک واحد مسکونی متوسط را پوشش دهد. همچنین برخی از اقتصاددانان معتقدند، سیاست افزایش مبلغ تسهیلات مسکن مناسب وضعیت فعلی اقتصاد ایران نیست و تجربه نشان داده که این اتفاق بازار مسکن را دچار جهش قیمتی می‌کند.

رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شوراها گفت: به طور قطع، وام ۷۰ میلیونی تاثیری در افزایش قیمت ندارد. اگر افزایش دستمزد کارگران را عامل بالارفتن نرخ تورم بدانیم باید این وام را نیز به عنوان فاکتور جهش قیمت مسکن معرفی کنیم.

به گفته وی، متقاضیان مسکن در کشورهای صنعتی وظیفه دارند، حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد آورده مسکن را تامین کنند. باقیمانده بر اساس اعتبار بانکی پرداخت می‌شود. کارگران با این مبلغ توانایی خرید چند متر زمین را نخواهند داشت تا چه رسد به اینکه صاحب خانه شوند.

به گفته وی، عوامل متعددی مثل بی‌سر و سامانی ساخت‌وساز، فضل و بخشش‌های دولت در برخی از بخش‌ها، ورود بانک‌ها به عنوان سرمایه‌گذار با هدف درآمد بیشتر و عدم پایش دقیق در افزایش قیمت مسکن تاثیرگذار هستند. بانک‌ها، نبض بازار مسکن را در دست گرفته‌اند و با سیاست‌های خود آن را کنترل می‌کنند.

نبض بازار مسکن در اختیار بانک‌ها قرار دارد. ما بزرگ‌ترین نظام ربوی بانکی را داریم با اینکه کشوری مسلمان و ادعای شیعه‌گری داریم، ما بیشترین نرخ بهره بانکی را داریم، لیبرالیستی‌ترین کشور دنیا هم چنین بانکی ندارد.

نگاه‌ها به مسکن غلط است

طرح‌هایی مثل اجاره به شرط تملیک و اجاره‌های بلند مدت 99 ساله می‌تواند تا حدودی اضطراب کارگران در حوزه مسکن را کاهش دهد. توفیقی معتقد است: تمامی مردم ایران، مسکن را می‌دانند؛ در حالیکه عامل رفاه و ابتدایی‌ترین وسیله برای زندگی است. مادامی که این دیدگاه وجود داشته باشد، اجرای طرح‌های اجاره به شرط تملیک و اجاره‌های بلند مدت میسر نخواهد بود.

سخن پایانی

طرح‌های دولتی مسکن، هیچ کدام موفق نبوده‌اند. این طرح‌ها نه مردم را خانه‌دار کردند و نه طلسم گرانی مسکن را شکستند. حتی جلوی سودجویی مافیای مسکن نتوانستند بگیرند. مزدبگیران انتظار دارند تا با برخورداری از طرح‌های مناسب به حاشیه‌ها کوچ نکنند.

تهیه‌ی مسکن سازمانی و غیرسازمانی برای کارگران و بازنشستگان، همواره با موانعی رو به رو بوده است. تقریبا از پس از انقلاب، هرگونه طرح تولید مسکن و برنامه‌های حمایتی برای اقشار کم درآمد، در حاشیه فرو رفته است.
تولید مسکن

.به گزارش «مجله ملکی دلتا»، همواره دولت‌ها تلاش کرده‌اند با طرح‌های تولید مسکن یکی از حقوق اساسی کارگران یعنی برخورداری از حق مسکن را فراهم کنند و آن‌ها را به آرزوی دور و دراز خود برسانند. آرزویی که در زمستان اقتصاد ایران فرصت برآورده شدن را ندارد.

طرح‌ دولت‌ها برای خانه‌دار کردن فرودستان همواره شکست خورده اما اصل ۳۱ قانون اساسی، مسکن را حق هر ایرانی می‌داند.

قانونگذار در این اصل بیان می‌کند: داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است. دولت موظف است با رعایت اولویت برای آن‌ها که نیازمندترند به خصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند.

دولت دوازدهم، طرح کمک ودیعه اجاره مسکن را برای افراد واجد شرایط درنظر گرفته است. سقف مبلغ این تسهیلات برای تهران ۷۰ میلیون، دیگر کلانشهرها ۴۰ میلیون و سایر شهرها ۲۵ میلیون تومان تعیین شده است. این میزان نسبت به وام ودیعه سال گذشته به ترتیب ۲۰.۱۰ و ۱۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، شرایط و مقررات مترتب بر این تسهیلات در سال ۱۳۹۹، در سال جاری نیز به قوت خود باقی است. تا سقف مبلغ ۱۰ هزار میلیارد تومان از بسته تسهیلات کرونایی، در سال ۱۴۰۰ به پرداخت تسهیلات برای این موضوع اختصاص داده می‌شود.

طرح‌های مسکن، شایسته نیستند

طرح‌های تولید مسکن دولتی که به منظور اجرای اصل ۳۱ قانون اساسی اجرا می‌شود، اقداماتی پوشالی است. مسکن مولفه‌ای بسیار ارزشمند است که در قانون کار نیز مورد توجه قرار گرفته است.

ماده ۱۴۱ این قانون فرصت خانه‌دارشدن فرودستان با مشارکت خودشان را مدنظر قرارداده و به صراحت می‌گوید: کارفرمایان مکلف هستند با تعاونی‌های مسکن و در صورت‌عدم وجود این تعاونی‌ها مستقیماً با کارگران فاقد مسکن جهت تامین‌خانه‌های شخصی مناسب همکاری لازم را بنمایند. همچنین کارفرمایان کارگاه‌های بزرگ مکلف به احداث خانه‌های سازمانی در جوار کارگاه و یا محل‌ مناسب دیگر هستند.

فرامرز توفیقی (رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شوراها) درباره حق برخورداری از طرح مسکن کارگری توضیح داد: بر مبنای قانون اساسی و کار، کارفرمایان و دولت مکلف هستند که کارگران به یکی از حقوق اساسی خود یعنی مسکن برسانند اما اقدمات درخوری برای این وظیفه صورت نگرفته است.

پیشینه تاریخی طرح‌های تولید مسکن کارگران

۱۱ اردیبهشت ماه سال ۹۳ مصادف با روز جهانی کارگر، حسن روحانی در میان جمعیت کارگران سخنرانی کرد. روحانی در این سخنرانی گفت: «بنا بر گزارش‌هایی که در اختیار من قرار گرفته است، بسیاری از جامعه کارگری از مساله مسکن در رنج هستند. در سال جاری، اقدامات لازم برای مسکن کارگران آغاز شود.»

در سال ۹۳، طرحی با عنوان «مسکن امید» در فضای رسانه‌ای کشور معرفی شد. هدف از اجرای این طرح، خانه‌دار شدن قشر زحمتکش جامعه بود. پیش از مسکن امید، دولت از طرحی به نام «مسکن اجتماعی» خبر داد که برای تامین مسکن دهک‌های پایین جامعه درنظر گرفته شده بود.

پس از اعلام جزئیات طرح مسکن امید، دولت تصمیم گرفت با همکاری مشترک دو وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و راه و شهرسازی زمینه اجرای طرح مسکن امید را از سال ۹۴ پیاده‌سازی و اجرا کند.

در آن برهه، ردیف بودجه جداگانه سازمان تأمین اجتماعی برای احداث واحدهای مسکونی ویژه کارگران در نظر گرفته شد. همچنین، طرح مسکن امید در مرحله بررسی و تدوین ساز و کارهای لازم برای اجرا قرار گرفته و قرار بود برای ارائه واحدهای مسکونی به کارگران اولویت‌بندی شود.

در بهمن ماه سال ۹۳، بار دیگر طرح مسکن امید مطرح و گفته شد طرح مسکن امید در مرحله بررسی قرار دارد و امروز اگرچه ۶ سال از این طرح می‌گذرد اما مثمرثمر واقع نشده است.

تولید مسکن

با آغاز دوره وزارت محمد شریعتمداری، موضوع برخورداری کارگران از حق مسکن در دستور وزارت کار قرار گرفت. فروردین ۹۷، وزیر کار از احداث مسکن کارگری خبر داد. آذر ۹۸، وزیر مسکن اعلام کرد، طرح مسکن کارگران به زودی افتتاح خواهد شد.

در آن برهه، برخی از مسئولان وزارت کار اعلام کردند، محمد شریعتمداری با جدیت تمام، خواهان اجرای فوری طرح مسکن کارگران است. طرح مسکن کارگری با همکاری دولت، کارفرمایان و کارگران به زودی طراحی و اجرا خواهد شد. وزارت کار و نیز شورای عالی کار این طرح را از اولویت‌های اجرایی خود می‌دانند.

زمان عقد تفاهمنامه ساخت مسکن کارگری

دی ماه ۹۸، این طرح تا حدودی اجرا شد. تفاهم نامه ساخت مسکن کارگری بین وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت مسکن و شهرسازی منعقد شد. در فاز اول طرح، دویست‌هزار مسکن برای کارگران در نظر گرفته شده بود.

محمد شریعتمداری در آیین امضای تفاهم‌نامه تامین مسکن کارگران گفت: صندوق‌های تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشوری در تأمین مالی این پروژه‌ها مشارکت دارند. ضمن اینکه وزارت راه و شهرسازی نیز در این پروژه با تامین زمین رایگان مجموعه ما را همراهی خواهد کرد. با این حال با گذشت ماه‌های بسیار، از اجرای دقیق این طرح خبری در دست نبود.

مرداد ماه سال جاری، ابراهیم صادقی فر (معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) تشریح کرد: طرح مسکن کارگری با الگوهای نه‌گانه اجرا خواهد شد. اطلاع دقیقی از وضعیت الگوهای نه‌گانه در دست نیست. امروز نیز که نزدیک به هشت ماه از این وعده گذشته است، هنوز این طرح عملی نشده و بر زمین مانده است.

به گفته توفیقی، دولت‌ها هیچ نگرش و دیدگاه آسیب شناسانه درباره اقدمات خود در حوزه مسکن ندارند. طرح‌هایی مثل «مسکن مهر» و «طرح اقدام مسکن ملی» که در دولت‌های احمدی‌نژاد و رو

موضوع :
برچسب ها : مجله ملکی دلتا, وام مسکن ,بازار مسکن,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 30 خرداد 1400ساعت 18:36 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 27 | |

یک خانه ۷۰ متری در تهران چند؟

در گزارش پیش رو به بررسی قیمت برخی از آپارتمان‌های ۷۰متری که طی یک ماه اخیر در سطح شهر تهران معامله شده است، خواهیم پرداخت.
خرید آپارتمان 70 متری

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، در یک ماه اخیر، بیش از 500 معامله از 4000 معامله انجام‌شده در تهران مربوط به واحدهایی با متراژ بین 65 تا 75 متر بوده است. در ادامه ما به بررسی قیمت خانه ۷۰ متری در تهران خواهیم پرداخت.

این واحدها طرفداران زیادی بین افرادی که قصد خرید یا اجاره مسکن دارند، دارد. لازم به ذکر است: قیمت‌ها براساس معاملاتی است که در یک ماه اخیر انجام و در سامانه اطلاعات بازار املاک ایران ثبت شده است؛ قیمت مسکن در هر محله باتوجه به شرایط ملک چون متراژ، قدمت بنا، امکانات و… متفاوت خواهد بود. این ارقام به طور مطلق قیمت مسکن در محله‌ها را عنوان نمی‌کند.

این رسانه دخل و تصرفی در این ارقام ندارد و برای تعیین قیمت مسکن در یک منطقه یا محله در ابتدا باید شرایط دقیق ملک را سنجید.

قیمت خانه ۷۰ متری در تهران

بررسی قیمت خانه‌های 70 متری

یک دستگاه آپارتمان 70 متری و 15 ساله در عباس آباد متری 36 میلیون و 712 هزار تومان معامله شد. قیمت مسکن برای خرید واحدی 70 متری و 55 ساله در بریانک متری 28 میلیون تومان بوده است.

ارامنه یک محله در شرق تهران است که معمولا قیمت مسکن در آن پایین‌تر از قیمت مسکن در تهران است. واحدی 68 متری و نوساز در ارامنه متری 26 میلیون و 176 هزار تومان به فروش رفت.

همچنین برای خرید یک خانه 74 متری و یک ساله در ستارخان نیز 39 میلیون و 935 هزار تومان هزینه به ازای هر متر مربع پرداخت شد.

میدان ولیعصر در مرکز تهران و منطقه 6 شهرداری قرار گرفته است. واحدی 67 متری و 20 ساله در این محله متری 40 میلیون و 274 هزار تومان فروخته شد. واحدی 72 متری و 4ساله در صادقیه نیز به 44 میلیون تومان هزینه به ازای هر متر مربع نیاز دارد.

یک دستگاه آپارتمان 68 متری و 19 ساله در سلسبیل شمالی متری 21 میلیون و 789 هزار تومان به فروش رسید. خرید واحدی 73 متری و 16ساله در تهران ویلا نیز به 41 میلیون و 889 هزار تومان سرمایه به ازای هر متر مربع نیاز داشت.

موضوع :
برچسب ها : قیمت خانه های 70 متری در تهران, مجله ملکی دلتا, خرید آپارتمان در تهران,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 6 تير 1400ساعت 13:55 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 31 | |

نوسان قیمت مسکن در برخی مناطق تهران

بررسی بازار مسکن تهران در غرب و مرکز حاکی از آن است که قیمت مسکن در برخی نقاط اندکی افزایش و در نقاطی هم کاهش جزئی دارد.
بررسی بازار مسکن تهران

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، بررسی بازار مسکن تهران در نواحی غرب و مرکز حاکی از آن است که متوسط قیمت یک مترمربع واحد مسکونی در نواب 17 میلیون و 370 هزار تومان است، به عبارت دیگر یک واحد 100 متری در این محله یک میلیارد و 730 میلیون تومان قیمت دارد.

در بریانک که نسبت به هفته قبل حدود 2.2 درصد قیمت خانه‌های آن گران‌تر شده،است. اکنون هر مترمربع واحد مسکونی در این محله 19 میلیون و 100 هزار تومان است. خریدار برای واحد 100 متری باید یک میلیارد و 910 میلیون تومان پرداخت کند.

یک دستگاه آپارتمان 100 متری در جیحون (سال ساخت زیر 5 سال) دو میلیارد و 162 میلیون تومان قیمت‌ دارد و واحدی با همین متراژ در صادقیه با قیمت 4.1 میلیارد تومان معامله شده است.

بررسی بازار مسکن تهران

بررسی بازار مسکن تهران نشان می‌دهد، در جنت‌آباد جنوبی هر مترمربع واحد مسکونی 42.7 میلیون تومان است. در پونک 44 میلیون تومان است.

هر مترمربع واحد مسکونی در سهروردی در هفته‌جاری 45 میلیون و 200 هزار تومان بوده که نسبت به هفته گذشته تغییر قیمتی نداشته است. در سازمان برنامه یک نسبت به هفته گذشته رشد منفی یک درصد داشته است. هر مترمربع آپارتمان 42.5 میلیون تومان است.

در مرزداران هر مترمربع واحد مسکونی 54.4 میلیون تومان و در یوسف‌آباد 58 میلیون تومان است. برای خرید یک واحد 100 متری در یوسف‌آباد بدون هزینه‌های مربوط به کمیسیون مشاور املاک باید 5.8 میلیارد تومان پول داشته باشید. قیمت مسکن در یوسف آباد نسبت به هفته گذشته 4.4 درصد افزایش یافته است.

در گیشا نیز نسبت به هفته گذشته شیب ملایم یک درصد افزایش قیمت داشته‌ است. بر همین اساس، هر مترمربع واحد مسکونی در این محله 59 میلیون تومان است.

موضوع :
برچسب ها : نوسان قیمت مسکن در تهران, مجله ملکی دلتا,بررسی بازار مسکن تهران,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 6 تير 1400ساعت 13:55 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 25 | |

قیمت خانه‌های بالای 100 متری در منطقه 2

ما در این گزارش برخی از آگهی‌های فروش خانه با متراژ بالای 100 متر در منطقه 2 تهران را به شما معرفی خواهیم کرد.
خرید خانه

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، قبل از بررسی فایل‌های فروش واحدهای مسکونی در منطقه 2، بد نیست که اقدام به معرفی این منطقه کنیم تا شما با دید بازتر و آگاهی بیشتری برای خرید خانه در این منطقه اقدام کنید.

منطقه 2 شهرداری تهران دارای 9 ناحیه است که از جنوب به خیابان آزادی، از غرب به اتوبان اشرفی اصفهانی و محمد علی جناح و از شرق به اتوبان چمران محدود می‌شود.

این منطقه در طول سالیان اخیر به دلیل ساخت‌وسازهای بسیاری که داشته، رشد سریعی کرده است. این منطقه به دلیل دسترسی راحت به امکانات رفاهی، درمانی، تفریحی، دولتی و …  متقاضیان بسیاری قصد خرید خانه دارند.

خرید خانه

بررسی خرید خانه در منطقه 2

این منطقه به دلیل خلوتی و آرامشی که دارد یکی از گزینه‌های بسیار مناسب برای سکونت است. از سوی دیگر تنوع ملک در آن بسیار زیاد است.

لازم به گفتن است که متوسط قیمت در این منطقه تقریبا بالاست. اما اگر میزان بودجه‌ای که برای خرید خانه یا آپارتمان در نظر گرفته‌اید کافی باشد، می‌توانید تقریباً هر نوع خانه‌ای را اعم از ویلایی و تک‌واحد، نوساز و قدیمی‌ساز یا متراژ کم و زیاد در این منطقه پیدا کنید.

قیمت متوسط خرید مسکن نوساز در این منطقه بین 55 تا 70 میلیون است که البته این قیمت بسته به موقعیت مکانی، امکانات واحد مسکونی، متراژ و … متفاوت است.

ما در پایان در جدولی اقدام به معرفی برخی از فایل‌های فروش خانه در محله‌های مختلف در این منطقه کرده‌ایم. اما لازم به تاکید است که قیمت‌ها براساس فایل‌های موجود در آژانس‌ دلتا که مالکان آن را تعیین کرده‌اند است و به طور مطلق بیانگر قیمت‌ مسکن در محله‌های مذکور نیست.

نام محلهمتراژعمر بناقیمت هر متر مربعقیمت کل
همایونشهر110 متر11 سال ساخت37,000,0003,811,000,000
سعادت آباد106 متر15 سال ساخت73,585,0007,800,000,000
طرشت107 متر27 سال ساخت21,495,0002,300,000,000
سعادت آباد/پاکنژاد125 متر17 سال ساخت52,000,0006,500,000,000
شهرک غرب156 متر4 سال ساخت81,410,00012,700,000,000
آسمان114 متر7 سال ساخت50,000,0005,700,000,000
گیشا170 متر8 سال ساخت59,412,00010,100,000,000
موضوع :
برچسب ها : خرید آپارتمان در منطقه ,2 مجله ملکی دلتا, خرید آپارتمان در محله خلوت ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 6 تير 1400ساعت 13:56 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 33 | |

قیمت اجاره خانه در منطقه 6 تهران+جدول

اگر قصد اجاره خانه در منطقه 6 تهران را دارید، ما اقدام به معرفی برخی از فایل‌های اجاره‌بها در این منطقه کرده‌ایم که در ادامه به سمع و نظر شما خواهیم رساند.
اجاره خانه در منطقه 6

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، ما در این گزارش اقدام به بررسی قیمت اجاره در محله‌های مختلف منطقه 6 تهران کرده‌ایم.

بد نیست قبل از بررسی قیمت اجاره‌بها در این منطقه اقدام به معرفی آن کنیم. این منطقه جزو یکی از مناطق قدیمی 22 گانه پایتخت است که در مرکز قرار گرفته است.

این منطقه از 6 ناحیه و 14 محله تشکیل شده است که از هر لحاظ دسترسی خوبی امکانات رفاهی، درمانی، دولتی، تفریحی و … برخوردار است.

همچنین درباره دسترسی این منطقه باید گفت گه از 3 جهت شمال، شرق و غرب با 3 بزرگراه همت، مدرس و چمران و از سمت جنوب نیز به (بزرگ‌ترین محور شرقی- غربی) خیابان انقلاب منتهی می‌شود و بزرگ‌ترین محور شمال- جنوب تهران یعنی خیابان ولیعصر از مرکز این منطقه عبور می‌کند.

اجاره خانه در منطقه 6

متوسط قیمت رهن و اجاره خانه در منطقه 6 تقریباً بالاست. برای مثال شما برای اجاره یک واحد 113 متری نوساز در محله کردستان با ودیعه حدود 600 میلیون تومانی، باید تقریباً ماهانه 12 میلیون تومان اجاره‌بها پرداخت کنید.

اگر قصد رهن کامل یک واحد مسکونی در محله‌های این منطقه را دارید، باید برای یک خانه 80 متری باید بالای 400 میلیون تومان ودیعه بدهید.

اگر قصد رهن و یا اجاره خانه در منطقه 6 پایتخت را دارید به سایت ملکی دلتا مراجعه کنید تا فایل‌های بیشتری را مشاهده کنید.

نام محلهمتراژعمر بناقیمت هر مترقیمت کل
امیرآباد70 متر20 سال ساخت7,000,000150,000,000
امیرآباد/خ جانبازان90 متر8 سال ساخت9,000,000300,000,000
فاطمی/زرتشیت81 متر20 سال ساختندارد400,000,000
فاطمی/زرتشیت109 متر8 سال ساخت8,000,000450,000,000
جهان آرا111 متر14 سال ساخت1,000,000600,000,000
کردستان113 مترنوساز12,000,000600,000,000
کردستان1208 سال ساخت8,000,000300,000,000
بلوار کشاورز80 متر23 سال ساخت6,500,000150,000,000
قائم مقام80 متر12 سال ساخت8,000,000300,000,000
موضوع :
برچسب ها : قیمت اجاره خانه در منطقه 6, مجله ملکی دلتا, سایت ملکی دلتا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 6 تير 1400ساعت 13:57 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 36 | |

آشفته بازار در فصل داغ جابه‌جایی مستاجران

بر اساس اطلاعات میدانی در آستانه فصل داغ جابه‌جایی مستاجران، التهابات قیمتی گسترده‌ای در بازار اجاره وجود دارد. اما به نظر می‌رسد در روزهای آینده شاهد تخلیه حباب التهاب باشیم.
فصل جابه‌جایی مستاجران

به گزارش «مجله ملکی دلتا»، اخبار مخابره شده از نابه‌سامانی بازار اجاره در فصل جابه‌جایی مستاجران زمینه نیاز به گزارش میدانی از وضعیت فعلی این بازار در آستان شروع فصل جابه‌جایی و اسباب‌کشی را تشدید کرد.

برای یافتن اطلاعاتی بدون پرده از بازار اجاره در گام اول به یکی از متراکم‌ترین بافت‌های شهری در خیابان نواب و منطقه بریانک رفتیم.

پیش از حرکت به سمت بنگاه‌های مشاور املاک به عنوان محل رسمی قراردادهای اجاره کشور سری به یکی از نرم‌افزارهای موبایلی زدیم تا پیش از بازدید از بنگاه واقع در منطقه یاد شده از وضعیت قیمت‌ها در بازار اجاره منطقه بریانک اطلاعاتی را بدست آوریم.

*فضای مجازی و دمیدن به التهابات بازار اجاره‌بها

با توجه به این مسئله که به تازگی قیمت ارائه شده در نرم‌افزارهای اینترنتی موبایلی قابل مشاهده شده‌اند، نسبت به مقایسه این قیمت با شاخص‌های اعلامی بانک مرکزی از مدت مشابه سال قبل اقدام کرده و متوجه افزایش 25 تا 50 درصدی قیمت‌ بازار اجاره شدم.

در همین راستا به صورت تصادفی با یکی از افراد آگهی دهنده تماس گرفتم. جان‌نثاری شخص پاسخ دهنده به ما بود و در ابتدا و پیش از سلام و احوال‌پرسی با لحنی بسیار تندی گفت، اگر برای آگهی اجاره زنگ زدی، به شماره دیگری که گذاشته شده زنگ بزن، از صبح تا الان هزار نفر زنگ زدند اما هیچکدامتان مشتری واقعی نیستید.

با اینکه برخورد وی بسیار زننده بود اما برای کسب اطلاع تماس را قطع نکردم و گفتم: خوب قیمتی که گذاشتید، نزدیک به 50 درصد بیشتر از قیمت‌های سال گذشته است.

آقای جان‌نثاری با لحنی بسیار آزاردهنده، گفت: چه چیزی گران نشده که من اجاره را گران‌تر نکنم، شماها اصلا مشتری نیستید و پس از به کار بردن الفاظی رکیک، تلفن را قطع کرد.

* صاحب‌خانه‌ها قیمت‌های عجیب و غریب پیشنهاد می‌کنند

تجربه اول کسب اطلاعات از طریق نرم‌افزارهای موبایلی، آن قدر تلخ بود که به این کار پایان دادم و برای بازدید از یک بنگاه مشاور املاک در منطقه بریانک روانه شدم.

برخلاف اینکه در فصل نقل و انتقال مستاجران حضور داریم، بنگاه مشاور املاک آقای نجفی بسیار خلوت بود. البته با توجه به اینکه زمان مراجعه ما نزدیک به 9 صبح بود، همین هم می‌توانست یکی از دلایلی خلوتی بنگاه آن‌ هم در این بازه زمانی باشد. به همین دلیل پس از احوال پرسی با آقای نجفی ابتدا از او پرسیدم که چرا اینجا آن قدر سوت و کور است.

از کمی مشتری و نبود معامله در این فصل از سال گفت و ادعای کسادی بازار را داشت. به او گفتم، الان زمان آغاز فصل داغ جابه‌جایی مستاجران است، چرا می‌گویی معامله کم است. آقای نجفی در پاسخ گفت، کسانی که خانه‌های خود را برای اجاره گذاشتند، قیمت‌های عجیب و غریبی پیشنهاد می‌دهند و از سوی دیگر مستاجران نیز به امید کاهش قیمت اجاره و حتی افزایش قیمت معقول‌تر فعلا اقدامی برای بستن قرارداد اجاره نمی‌کنند.

*مستاجران برای ساماندهی بازار مسکن به دولت جدید و سامانه املاک دل بسته‌اند

از او پرسیدم، امید مستاجران برای کاهش قیمت مسکن چیست؟ آقای نجفی پاسخ داد، این مسئله سامانه املاک مردم را به ساماندهی بازار اجاره امیدوار کرده و روی کار آمدن دولت آقای رئیسی هم یک عامل دیگری است که زمینه امید مردم برای ساماندهی بازار را مهیا کرده است.

پس از یک گپ و گفت نسبتا طولانی، عزم حرکت به یک منطقه دیگر شهر تهران را کردم تا از شرایط این منطقه نیز اطلاعاتی کسب کنم، به همین دلیل سری به منطقه امیرآباد تهران زدم و به یک مشاور املاک دیگر مراجعه کردم.

فصل جابه‌جایی مستاجران

*خلاء اطلاع‌رسانی درباره مصوبات دولت در بازار اجاره

برخلاف بنگاه آقای نجفی، بنگاه آقا مصطفی وقت سر خاراندن نداشت و تعداد زیادی منشی در حال فعالیت بودند. در همین شرایط لیست بزرگی از واحدهای گذاشته شده برای اجاره در دیواری از این بنگاه توجه مرا به خود جلب کرد.

جالب اینجا بود که همه لیست‌ها، یک لینک قابل اسکن داشت، پس از اسکن لینک یکی از این آگهی‌ها متوجه شدم، این کد قابل اسکن مرا به صفحه یکی از برنامه‌های اینترنتی هدایت کرد، جالب اینکه همه نزدیک به 100 آگهی یاد شده توسط یک بنگاه در صفحه قرار داده شده بود.

مقایسه‌ای بین قیمت عنوان شده در آگهی و قیمت‌های سال گذشته این منطقه انجام دادم و فهمیدم، هیچ کدام از واحدهای کمتر از 25 درصد افزایش قیمت ندارند.

همین مسئله باعث شد تا از یکی از باجه داران درباره یکی از این نمونه‌ واحدهایی که افزایش قیمت 45 درصد نسبت به قیمت سال گذشته را داشت، سوال کنم. این باجه دار ضمن تعریف و تمجید از این خانه گفت، البته این واحد مستاجر دارد و مستاجر هم تا 2 ماه دیگر قرارداد دارد.

از او پرسیدم مگر قرار به تمدید قرارداد مطابق مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا نیست؟ او با پوزخندی جواب داد، مصوبه‌ای که می‌گوید، افزایش قیمت نباید از 25 درصد کمتر باشد، چه مصوبه‌ای است.

به او گفتم، مثل اینکه قانون را نخوانده‌ای، این مصوبه می‌گوید، حداکثر افزایش قیمت باید در تهران 25 درصد باشد. کمی خود را جمع کرد و گفت، من کارم هر روز سر و کله زدن با مشتری است و بهتر از تو قانون را می‌دانم.

البته این برخورد مشاور املاک در خلاء اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی نسبت به مصوبات قانونی پیرامون اجاره‌بها امر غیر قابل پیش‌بینی نبود.

* بی‌عملی دولت در گرفتن مالیات بر خانه‌های خالی دوباره بازار را به هم ریخت

پس از صحبت به مشاور املاک منطقه امیرآباد به سمت منطقه یوسف آباد حرکت کردم و در یک مشاور املاک با بنگاه‌دار دیدار کردم.

از بنگاه‌دار پرسیدم، مگر قرار نبود، با قانون مالیات برخانه‌های خالی، عرضه مسکن بیشتر شود و قیمت اجاره کاهش پیدا کند؟

وی در پاسخ به سوال من گفت، اوایلی که بحث ثبت اطلاعات در سامانه املاک جدی شد، شاهد افزایش عرضه بودیم و همه بنگاه‌دارها منتظر سال پر رونقی با کاهش قیمت اجاره بودند اما پس از آن دیگر خبری از پیگیری دولت نیامد و همین مسئله عرضه واحدهای مسکونی را کند کرد.

این بنگاه‌دار گفت، از طرفی خریدار در این بازار مجبور شده که با همین قیمت‌ها خانه اجاره کند، زیرا اگر توان اجاره نداشته باشد باید به در چادر زندگی کند. همچنین موج تقاضای جدید بازار هم هست که عمدتا اجاره نشین هستند. این ها عواملی است که باعث افزایش قیمت مسکن شده است.

به او گفتم به نظر می‌رسد وزارت راه و شهرسازی در این مسئله پیگیری جدی داشته باشد. بنگاه دار در واکنش به حرف من گفت: این دولت تا آخر تیر سر کار است اما سامانه املاک تا آخر مهر تمدید شده، خوب از این چه نتیجه‌ای جز انفعال دولت در این موضوع می‌گیری؟

*دلال‌ها قیمت مسکن را بالا برده و مردم امکان اجاره ندارند

پس از حضور در منطقه یوسف آباد، در آخرین مقصد به یکی از مناطق نسبتا جنوبی شهر واقع در نزدیکی عبدل آباد سری زدم.

در مراجعه به یکی از بنگاه‌های مشاور املاک بازهم با خلوت بودن این بنگاه مواجه شدم. از وی بابت افزایش قیمت بازار اجاره در این منطقه پرسیدم. آقا یحیی در پاسخ به سوال من گفت: در دو جمله بازار اینگونه است، موجر پول خون پدرش را طلب می‌کند، مستاجر بی‌چاره هم توان تامین اجاره بها را ندارد. همین 2 حکایت کار ما را کساد کرده است.

از او پرسیدم، بالاخره که مستاجر مجبور به خرید یا اجاره خانه است، او گفت احتمالا در روزهای آتی کمی از التهاب بازار کم شود اما باید گفت خدا از این دولت نگذرد که چنین بلایی را سر بازار مسکن آورد.

از او پرسیدم منظورت از بلا چیست، گفت خانه‌ای که تا 10 سال پیش کمتر از 50 میلیون تومان قیمت داشت، اکنون قیمت میلیاردی پیدا کرده، صاحب‌خانه هم می‌گوید، قیمت اجاره متناسب با قیمت خانه باید زیاد شود، دریغ از اینکه دلال قیمت خانه را بالا برده اما مستاجر که دلال نیست و توان پرداخت اجاره را ندارد.

*اندکی از التهابات بازار اجاره در روزهای آینده تخلیه می‌شود

بازدید از چند منطقه پایتخت به منظور آگاهی از بازار اجاره مشخص می‌کند که در فضای خلاء خبری وزارت راه و شهرسازی نسبت به تبیین مصوبات ستاد کرونا در ارتباط با بازار اجاره و همچنین کاهش عزم دولت برای راه‌اندازی سامانه ملی املاک و اسکان، بازار مسکن را با فضای ملتهبی روبه رو کرده است.

البته این فضای ملتهب بیشتر از اینکه در معاملات مشاهده شود در فضای قیمت‌های بیان شده و برنامه‌های موبایلی مجازی منعکس شده و به نظر می‌رسد با داغ شدن فصل جابه‌جایی مستاجران، اندکی از التهاب فضای مجازی کاسته شود.

با این وجود، ساماندهی بازار اجاره یکی از اولین چالش‌های دولت سیزدهم است که از مردادماه باید فعالیت خود را آغاز کرده و به روند نامطلوب 8 ساله بازار مسکن پایان دهد.

موضوع :
برچسب ها : مجله ملکی دلتا, مالیات خانه های خالی, پیش بینی بازار مسکن,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 6 تير 1400ساعت 13:57 توسط مجله دلتا | تعداد بازديد : 40 | |


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد